Вие стоите тук в качеството си на назначен за министър,

...
Вие стоите тук в качеството си на назначен за министър,
Коментари Харесай

Велислав Минеков арогантно: Докато аз съм министър, Светослав Трайков остава

„ Вие стоите тук в качеството си на назначен за министър, а не за определен. Когато Ви изберат, можете да имате и малко по-високо самочувствие “, не остана задължен Тома Биков

Докато аз съм министър на културата Светослав Трайков ще работи в министерството, тъй като има обилни качества.

Това разгласи министърът на културата Велислав Минеков, който беше изслушан от отрасловата комисия по просвета и медии в Народното събрание.

„ Забелязах една значима дарба да отговаряте тъкмо и ясно. Светослав Трайков е въпросът. Нормално ли е човек, който обществено се хвали, че трови кучета с антифриз и застава на страната на денацифициращите Украйна, да оглавява отдел във вашето министерство? “, попита рапърът от „ Продължаваме промяната “ Христо Петров.

Според Минеков обаче Трайков е бил намразен по време на митингите, водел каузи за клюки и е „ жертван на триумф “.

На въпроси на Тома Биков от ГЕРБ за средствата по Плана за възобновяване, министърът отхвърли да дава отговор, тъй като се обидил от Facebook коментар на народния представител.

„ Описан съм, че съм невнятен, несъответстващ, че съм посмешище, че съм анормален. Какъв е смисълът да ви давам отговор на какъвто и да било въпрос? “, попита министърът на културата.

„ Зададох Ви въпроса в качеството си на определен за депутат, а Вие стоите тук в качеството си на назначен за министър, а не за определен. Когато Ви изберат, можете да имате и малко по-високо самочувствие “, не остана задължен Биков.

Арогантното държание на Минеков ядоса и Корнелия Нинова.

„ Тук сте да отговаряте на въпроси. Вече един час хокате народните представители, давате ни оценки, заплашвате. Имам възприятието, че всички служебни министри сте минали в някаква обща школа в последния месец. Няма един длъжностен министър, който да е пристигнал в Народното събрание, да не се е навикал на депутатите “, възрази тя.

Движение за права и свободи също не получиха естествени отговори от министъра, комплициран на този пост за следващ път от Румен Радев. Те желаеха отговор за какво Татяна Дончева е във фонд „ 13 века България “.

„ Дончева е дипломирана в Музикалната академия и работи като цигулар. Надявам се и вас да срещна в зала България, където я срещам постоянно ", отговори Минеков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР