Вие сте призвани да промените моралния климат в обществото ни

...
Вие сте призвани да промените моралния климат в обществото ни
Коментари Харесай

Президентът към студентите: Вие сте призвани да промените моралния климат

Вие сте призвани да измененията моралния климат в обществото ни и сбъдвайки фантазиите си, с гений и упоритост да сътворите нова България. Това написа президентът Румен Радев в приветствие към българските студенти по случай 8-ми декември.

„ Има една обща за целия български народ вяра и тя е знанието. Просветата и образованието изправиха народа ни през Възраждането. На тях принадлежи и бъдещето “, декларира президентът.

По думите на президента здравната рецесия е посочила какъв брой значими за обществото ни са всеки доктор и медицински експерт, отдадени на призванието си. „ Българският съд демонстрира какво значат движимостите адвокати с темперамент и достолепие, когато законите в родината са подложени на тестване. Талантливите инженери имат голям принос за модернизацията на страната ни “, показва Румен Радев.

В поздравлението си президентът отбелязва, че през днешния ден хиляди студенти учат зад граница, само че всички български студенти милеят за България и всеки от тях има своя дял от бъдещето на родината. „ Университетите образоват експерти, само че високата им цел е да градят персони. Студентите са съвестта на нацията “, акцентира още в поздравлението си до българските студенти президентът Румен Радев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР