Вие сте от хората, които обичат домашния уют и предпочитат

...
Вие сте от хората, които обичат домашния уют и предпочитат
Коментари Харесай

Организирайте си кино вечер с приятелки вкъщи

Вие сте от хората, които обичат домашния уют и избират да прекарват повече време вкъщи? Запалени киномани сте? Обичате приятелките си и постоянно се радвате, когато сте дружно? Ако най-малко едно от трите неща се отнася за вас, организирайте си кино вечер у дома. А ние ще ви помогнем с тези практични препоръки:
Направете си пижамено празненство Забравете за формалните рокли, стегнатите дънки и прилепналите блузи. За да се чувствате удобно и оптимално да се насладите на филмовото прекарване у дома, заложете на комфортни облекла -, и от меки материи. Дрескодът може даже да е! Дайте на приятелките си одеяла и възглавници – колкото повече, толкоз по-добре. Запалете ароматни свещи за спомагателен уют.

От 4 февруари 2021 в магазините на Lidl ще откриете комфортни и качествени спортни облекла и пижами.
 
Заредете масата с лакомства Какво е кино вечер у дома, без да поднесете нещо вкусно за ядене? Заложете на, вземете също и, които може да поднесете с разнообразни типове. са вкусни, а и ви икономисват време.
И в случай че има нещо, без което множеството дами не могат, то това е сладко, тъй че не забравяйте десерта. Днес ще ви предложим една лесна рецепта - постни бисквити с фъстъчено масло, банан и късчета шоколад.

200 гр брашно
180 гр кафява захар
1 с.л. сода бикарбонат
1/4 ч.л. сол
1 добре узрял банан
180 гр фъстъчено масло
1 с.л. ванилия
2 - 3 с.л. вода
150 гр естествен кувертюр 52%
Начин на подготвяне:
Смесете сухите съставки в купа.
В обособена купа намачкайте банана благодарение на вилица, след което прибавете фъстъченото масло, ванилията и водата. Разбъркайте добре.
Добавете бананово-фъстъчената примес към сухите съставки и бъркайте до момента в който всичко се смеси добре.
Нарежете шоколада на дребни кубчета и го прибавете към сместа. Разбъркайте със сладкарска шпатула и разпределете полученото тесто на към 12 равномерни топчета.
Поставете топчетата в тава, постлана с хартия за печене, и ги притиснете леко с мокра ръка, тъй че да се оформят като бисквити.
Печете 10 – 15 минути в авансово загрята на 200°C фурна. Наблюдавайте бисквитките - когато ръбовете им стартират да потъмняват, значи са подготвени

За още кулинарно ентусиазъм и забавни предписания посетете.
 
Коктейлно празненство у дома Няма потребност да излизате от вкъщи си, с цел да се насладите на хубави коктейли с приятелките си. Влезте в ролята на барман и се развихрете с шейкъра. И защото множеството дами обичат вино, ви предлагаме да си извършите Розе Маргарита. Имате потребност от 2 с.л. свеж сок от лайм, 1 ч.л. захарен сироп, 2 с.л. текила и 100 мл. Изсипете всички артикули дружно с лед в шейкър и ги разбийте за към 20-30 секунди. Украсете ръба на чашата с хималайска сол, след което налейте коктейла.
Ако обичате пенливо вино, коктейл Мимоза е съвършен за вас. Приготвя се извънредно елементарно и имате потребност единствено от два продукта. Налейте 2/3 и 1/3 портокалов сок (най-добре прясно изцеден) в чаша за шампанско. Декорирайте с резенче портокал.

 
Изберете филм, който ще се хареса на всички Това от време на време може да е сложна задача, само че сигурно желаете всичките ви приятелки да са удовлетворени. Предлагаме ви 5 класики, които са вдъхновяващи и разкриват силата на дамата.
1. " Дяволът носи Прада "
Светът на модата е несъмнено хубав. Но и доста, доста нечовечен. Образите на Мерил Стрийп и Ан Хатауей демонстрират каква е цената на упоритостите и оставят да решим коства ли си да жертваш всичко за тях или в живота има по-важни неща от кариерата?
2. " Живот в розово "
Вдъхновяващата история на Едит Пиаф и трънливия път към триумфа. Всяка жена би трябвало да се допре до историята ѝ, с цел да разбере, че хубавите неща в живота идват мъчно... само че най-после всичко си коства.
3. " Яж, моли се и бит "
За едни е отегчителен, за други е шедьовър. Истината е, че филмът би трябвало да се гледа тогава, когато имате потребност от него. Когато сте изгубени и не знаете накъде да поемете.
4. " Фрида "
Поразителен филм за непокорството, присъщо на човешката природа, неудържимото предпочитание и непотребната сила. „ Фрида “ разкрива историята освен на брилянтен художник, само че и на жена, за която любовта и фамилията са преди всичко.
5. " Усмивката на Мона Лиза "
Филмът ще ви покаже цената на достолепието, куража и смисъла на задачите в живота. Защото най-важно от всичко е да се научите да цените себе си.
 
Имате потребност и от още една " съставна част " за прелестна кино вечер по женски - радостно въодушевление. И не забравяйте, че положителните приятелки са тези, с които създавате скъпи мемоари.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР