Вие сте арестувани - тази табела трябва да стои на

...
Вие сте арестувани - тази табела трябва да стои на
Коментари Харесай

Блокада! Пловдивчани са “арестувани“ в огромно задръстване в шопинг зоната на Гладно поле

Вие сте задържани - тази табела би трябвало да стои на видно място на подстъпа към шопинг зоната, заключена сред бул. " Санкт Петербург " и " Освобождение ".

Стотици пловдивчани са блокирани в голямо запушване край Plovdiv Plaza. Причината са ремонтите на бул. „ Санкт Петербург”, „ Лев Толстой”, ул. „ Тодор Гатев”, ул. " Ген. Радко Димитриев " и продължението на ул. „ Богомил”.

Така единствен излаз и вход за цялата шопинг зона се явява този по ул. " Д-р Георги Странски ". Това обаче основава призрачен трафик, в който водачи чакат по над час, с цел да излязат от зоната за извършване на покупки.

С приближаващите празници казусът ще става все по-голям, защото това е може би най-големия център за извършване на покупки с мол, магазин " Метро ", магазини за черна и бяла техника, за битови артикули за дома и изобщо за каквото се сетите.

Междувременно обаче ремонтите в зоната не текат със приемливо движение. Липсва и решение на казуса с трафика. Задръстванията стартират от кръстовището на " Санкт Петербург " с " Лев Толстой ".

Дали управниците в Община Пловдив ще намерят метод да провеждат придвижването, с цел да не губят пловдивчани половин ден да стигнат и да излязат от шопинг зоната на Гладно поле? Поне към този момент отговорът на този въпрос наподобява отрицателен.

Вертоятно неуместната обсада ще докара и до понижаване на оборотите на магазините в зоната.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР