Вие, ние и всички останали в света възприемаме любовта по

...
Вие, ние и всички останали в света възприемаме любовта по
Коментари Харесай

Вижте тази СНИМКА и ще разберете какви сте в любовта и връзките си

Вие, ние и всички останали в света възприемаме любовта по разнообразни способи. Това е доста мощно възприятие, което има разнообразни дефиниции.

Древните гърци назовават ​​Любовта " лудостта на боговете ", психолозите споделят, че това е " мощно предпочитание за прочувствен съюз с различен човек ", Шекспир написа: " Живеят единствено влюбените, останалите просто съществуват. " и най-после Аристотел е представен като " Любовта се състои от една душа, обитаваща две тела ".

Така че през днешния ден ще създадем един елементарен тест, с цел да забележим по какъв начин възприемате щастието в една връзка и какво приказва за метода, по който обичате. Не е толкоз мъчно, всичко, което би трябвало да извършите, е да изберете една от трите по-долу, които съгласно вас са най-щастливи дружно. Опитайте се да изберете една двойка за 60 секунди или по-малко, с цел да бъде прецизен!



Двойка 1
Вие сте индивидът, който има вяра, че и двамата хора в една връзка би трябвало да положат старания, в случай че желаят да бъдат щастливи. Това е двупосочна улица. Вие сте самостоятелни и можете да живеете добре, без да се нуждаете от никого. Ти основаваш връзката си на добрина, комфорт и време за превозване дружно. Когато сте в една връзка, това ще бъде значима част от вашия живот.

Когато става въпрос за това по какъв начин действате, когато сте влюбени, вашата връзка е изпълнена със пристрастеност! Но Не сте подобен човек, който да прави всичко обществено. Знаете, че публикуването на фотоси или проявлението на света на вашите взаимоотношения няма значение, тъй като този свят е просто виртуален. По-скоро предпочитате да живеете в същинския свят и да го преживеете дружно. Вие живеете през днешния ден и в този момент, в този миг!

Двойка 2
Ти си индивидът, който е обезсърчителен романтик. Вие вярвате във безконечната обич. Чувствате, че и двамата хора в една връзка би трябвало да отидат на луната и назад, с цел да създадат колегата си благополучен. Взаимоотношенията са нещо доста скъпо за вас, поради щастието, страстите и взаимните старания, които се влагат, с цел да се направи връзката по-силна. Вие процъфтявате като човек, когато сте обичани.

В съпоставяне с двойката # 1, предпочитате светът да види какъв брой сте щастливи в любовта си. Това е сякаш желаете да извикате към света и да покажете на всички вашата обич. Но имайте поради, че хората могат да се нервират от вашето благополучие. Дори и да е хубаво, те няма същински да се радват да видят вашите достижения. От време на време имайте поради това.

Двойка 3
Чистотата и хубостта са това, което може да характеризира връзката ви. Когато сте обичани, можете да растете и да се развивате ръка за ръка с обичания си. Вие сте подготвени да споделите компликациите на живота с колегата си. В същото време можете да му дадете независимост, в случай че е належащо. Няма по-голямо благополучие за вас, в сравнение с да знаете, че сте обичани. Искаш да бъдеш обичан за това, което в действителност си.

Вие и вашият сътрудник сте изцяло зрели. Вие се доверявате един на различен и знаете, че мнението на другите хора за вас няма толкоз огромно значение. Знаете, че да показвате щастието си пред целия свят, не е главната цел на вашата връзка. Мислите главно за сегашното и за бъдещето. Това е в действителност ужасно, изключително в наше време.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР