Вие можете всичко, дори това - да се справите със

...
Вие можете всичко, дори това - да се справите със
Коментари Харесай

Ето как можете да прескочите опасностите, които крие ретроградният Меркурий

Вие можете всичко, даже това - да се справите със обстановката, когато всичко върви наопаки, а най-често изтъкваната причина за проблемите е Меркурий, който е в ретроградна фаза...

Ретроградност се назовава времето, в което първата планета от Слънчевата система (или която и да е) потегля назад на забележимото си придвижване по хоризонта. Астрономите отхвърлят явлението, казвайки, че действително планетата си се движи напред, само че от позиция на земята (заради специфичност на орбитата) ни се коства, че се движат обратно. Астролозите обаче имат друго мнение.

Обикновено, когато настъпи ретроградният Меркурий, всички имаме елементарно опрощение на неуспехите си... Но то е тъй като не знаете, че има метод да се справите с несгодите преди да са настъпили. Ето по какъв начин!



Очаквай непредвиденото и бъде квалифициран за най-лошото

Доказано е, че в случай че имате едно мислено, нищо няма да ви изненада. Просто внимавайте. Бъдете бдителни към персоналните си движимости, банковите си карти, разписанието на градския превоз. Дори Меркурий няма да посмее да ви излезе отсреща, в случай че авансово подготвите нещата, които ще ви трябват.

Планирайте,планирайте, планирайте!

Подробният проект и разписание ще ви оказват помощ да се справите с всичко, даже със личната ви заплеснатост и с лошотията на Меркурий. Планирайте пътуването си до офиса или до късата уикенд дестинация до последната детайлност. Ако би трябвало, направете си лист. И чеквайте всяка движимост или стъпка, които следва да вземете или свършите. Няма да имате мотиви за терзание, в случай че сте подготвили всичко.

Оставете скъпите покупки и сериозните диалози за по-късно

Ако пък нещо ви би трябвало незабавно, наложително попълнете гаранционната карта и я сложете на видно място вкъщи. Застраховайте всичко, което можете. Така ще избегнете неприятните изненади. Дори естествените бедствия няма да ви пречупят, тъй като застраховката ще покрие разноските. що се отнася до сериозните диалози, в случай че се постанова да проведете, наложително преди старта им си сипете чаша вино или друга напитка, за която знаете, че кара душата ви да се отпусне. Бъдете над нещата. Поговорката " Всяко знамение за три дни " не е измислена на вятъра.



И не забравяйте - всеки скандал, крах, в действителност отварят място за нещо ново

Дали ще е нова обич, нов ледник или нова работа - все е за положително. Бъдете оптимисти. Ако нещата не се прецакваха, нямаше в никакъв случай да открием нови хоризонти. С всичко е по този начин. И с хората, и с движимостите.

И пазарувайте. Ретроградността няма нищо общо с ретро модата. Обновете дрешника си и успокойте душата си.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР