Вие може и да сте крал на Instagram, но когато

...
Вие може и да сте крал на Instagram, но когато
Коментари Харесай

Никога няма да членувате в този клуб, освен, ако...

Вие може и да сте крал на Instagram, само че когато приказваме за най-елитната туристическа общественост в света, това надалеч не е тази обществена мрежа, написа profit.bg.

Travelers’ Century Club се състои извънредно от хора, които са посетили повече от 100 страни по света.

Това не е по никакъв начин дребен героизъм, имайки поради, че на Земята има единствено 195 суверенни страни, избрани от Държавния департамент на Съединени американски щати, показва T+L.

За благополучие на тези, които се интересуват от участие, дефиницията на клуба за дадена страна е много необятна и включва 325 дестинации, като остров Принц Едуард (канадска провинция) и Аляска (американски щат).



Клубът датира от 1954 година, когато е учреден в Лос Анджелис от дребна група пасажери. Оттогава се е трансформирал в общественост от 1400 членове, идващи от цялостен ​​свят.

Веднъж позволени, членовете разполагат с достъп до мрежа от пасажери, притежаващи редки знания за малко известни дестинации по целия свят.

Искате да знаете най-хубавия метод да преминете през подлите води към островите Питкерн? Или какво да извършите, в случай че се намирате в средата на пустинята Намиб със спукана гума?



Членовете на Travelers’ Century Club могат да отговорят на тези и доста други въпроси по време на постоянните срещи, проведени от клуба.

Другите бонуси, които носи участието, включват проведени екскурзии, просветителни семинари, обществени събития в 21-те клуба по света, достъп до извънредни управления, които разказват в детайли най-трудните за постигане дестинации в света, както и членска карта, документ и ПИН код.

За да кандидатствате, просто попълнете формуляра за кандидатстване, отметнете всяка от 100-те страни, които сте посетили и платете таксата от 100 $.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР