Вие Антикорупционен фонд ли сте, или корупционен?“ Братовчед на Мартин

...
Вие Антикорупционен фонд ли сте
Коментари Харесай

Скандално видео с Нотариуса: Вие Антикорупционен фонд ли сте, или корупционен? 

„ Вие Антикорупционен фонд ли сте, или корупционен? “ Братовчед на Мартин Божанов разполага с нередактирано видео с което Афера разполага, снимано по време на изявление на Божанов с Николай Стайков от “Антикорупционния фонд ”.

Добър вечер, уважаема редакция!

Казвам се Александър Михов и съм братовчед на убитият Мартин Божанов ( неговата майка и моят татко са брат и сестра).

През последните няколко седмици след гибелта на моя родственик, станах очевидец на един милион тълкования, хипотези и изказвания, по отношение на живота и активността на Мартин Божанов, като за мен една огромна част граничат с крайната нелепост.

Изписаха се куп неистини, кой ли не изкоментира Божанов в медиите, та даже се изрекоха лица, които от години са известни със своя невисок морал и на ниска цена житие. Стигна се до там, че даже Българският парламент сътвори специфична парламентарна комисия, чиято цел е да проверява въздействието на Мартин Божанов в правосъдната система.

Проследих последните две съвещания на тази комисия и с неразбиране следя по какъв начин хора с искания стават за смях.

Не знам за Вас, не знам за представителите на правосъдната система, не мога да приказвам и от името на депутатите, само че персонално на мен ми стана извънредно обидно, когато един чужденец оскверни Българския парламент, позволявайки си в лицето да наскърбява български народен представител и представители на правораздавателната система, а те да мълчат унизително по време на всичко това. Този човек даже си разреши да назова юридически светила като “Панайотов и Герджиков ” – “мафиоти ”, членове на надали не незаконната конструкция носеща името “Юридически факултет на Софийски университет ”.

На мен ми стана обидно, че някой изобщо може да се държи по този метод в Българския парламент. За Вас не знам.

Същевременно в последното съвещание на въпросната парламентарна комисия, едно лице, за което се води следствие за ликвидиране и една някогашна манекенка със съмнителна морална биография за следващ път се упражняваха с името на Мартин Божанов. Ясно е за какво те вършат това, тъй като се пробват да изчистят себе си, хвърляйки тиня по другиго. Именно в този ред на мисли, аз няма да върша никакви внушения, както и да разпределям присъди, нещо което през последните седмици съвсем всеки направи с името на Мартин Божанов, а ще оставя на Вас да отсъдите, дали няма други претекстове зад тази шумна акция, както и къде тъкмо се крие истината.

Изпращам ви нередактирано видео снимано по време на изявлението на Мартин Божанов с Николай Стайков от “Антикорупционния фонд ”.

Интервюто беше извършено през месец юни 2021г. в офис на Мартин. Разполагам с него, тъй като минути след края на диалога, се видях с моя братовчед Мартин и той ми го даде персонално.

Оставям на Вашата преценка дали да го публикувате, надлежно какъв акцент да изберете, както и да си извършите персоналните заключения, дали всичко е по този начин, както някой се пробва да го показа пред обществото.

С почитание

Александър Михов

Източник: afera

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР