Видяхте с каква кола дойде на работа мандатоносителят, на когото

...
Видяхте с каква кола дойде на работа мандатоносителят, на когото
Коментари Харесай

Каракачанов: Протестираха, за да седнат в скъпите коли

" Видяхте с каква кола пристигна на работа мандатоносителят, на който му връчиха един фес през днешния ден ", сподели министърът на защитата и вицепремиер Красимир Каракачанов.

Между него и премиера Бойко Борисов се оформи забавен разговор по отношение на колата на ръководителя на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов.

" С каква? Аз не ги виждам, с цел да не се нервирам, тъй като без да желая, агресирам. А би трябвало да обичаме врага си ", запита го Борисов.

Каракачанов отвърна: " Фолксваген, не знам какъв модел, който, в случай че не ме лъже паметта коства към 80 хиляди лв. - колкото костват колите на министъра, заместник-министрите, началника на генералния щаб и заместниците му вкупом ".

Борисов отговори: " И нашите коли от НСО са на по 15-16 година, да не си мислят хората, че са доста първокласни ".

А Каракачанов посочи: " Аз 4 години карам най-старата кола в страната от 95-та година за образец, тъй като армията няма пари ".

" А когато отидат водачите на партиите, ще видиш с какви коли ще са. Те по тази причина и не вървят де ", пошегува се се министър председателят в оставка.

" Тъжно изменничество – за една шепа парички Юда продаде Господа, а тези тук предадоха фантазиите и упованията на доста хора ", заключи министър председателят в оставка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР