Видно от този документ за реалния собственик на саудитската Аркад,

...
Видно от този документ за реалния собственик на саудитската Аркад,
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: ”Турски поток”, наричан измамно от ББ ”Балкански поток”, е военно-хибридна операция

Видно от този документ за действителния притежател на саудитската Аркад, който обявявам, “Турски поток ” лъжливо и заблуждаващо именуван от Бойко Борисов “Балкански поток ”, е бил умислен и провеждан и в този момент като военно-хибридна интервенция в няколко стъпки.
И последна цел слагане под надзор от съветската тирания на българската газопреносна мрежа, заобикаляне на европейското законодателство и хибридна политическа окупация на България, както следва:

1. Сключва се контракт за строителство на газопровода с компания, която може да се допусна, че е подправено саудитска към оня миг още и е била под надзор на руснаците през цялото време. Разполагам с различен документ, който потвърждава, че договорите в България са сключвани от лице с съветско име.

2. Оформя се залог на издигнатото против заем за строителство в интерес на явно рускоконтролираната Аркад.

3. Никакви саудитци действително не работят по строителството на Турски поток, а руснаци и беларуси.

4. Стойността на газопровода стартира да нараства стремглаво в пъти.

5. Подменят се тръбите по трасето по качество и дебелина на стените, с цел да не влагат руснаците никакви пари и да употребяват газопровода за период, който би им бил комфортен. Около 10 години. Това потвърждава, че през цялото време не е въображаемо този газопровод да е част от българската газопреносна мрежа, а да обслужи съветска военна хибридна интервенция. За да са сигурни, че нищо не може да ги заплаши, българската полиция по трасето е била наемана да работи като частни охранители, а българската войска е работила за съветската тирания с инженерното си отделение в Свищов, като фалшифицира тази работа като обучение.

6. Булгартрансгаз интензивно бива “източван” и декапитализиран с поръчки и контракти за ненужни доставки за да не може да обслужва “кредита” си за Турски поток (там работи в ръководството мъжа на PR-a на Борисов - Севдалина Арнаудова, която пък в необходим миг ще покажа по какъв начин е обвързвана с Газпром), “кредита” за газопровода да се трансферира към БЕХ и по този начин съветската тирания да доближи до активите на всички енергийни държавни български деужества като НЕК, АЕЦ “Козлодуй”, Топлоелектрическа централа “Марица Изток 2”, Булгаргаз, Булгартрансгаз, които са към този момент авансово декапитализирани и потънали в задължения вследствие на корупция. Така никой не може да заплаща, а единствено да се подчинява на съветската тирания.

7. След януари 2021 година, потъналата в безпорядък и обърканост България вследствие на корупмираната българска тирания и изтощена от отхвърли на тази прокремълска тирания да подаде оставка, изпада в практическа неспособност да поддържа енергетиката си и проекта от горните точки приключва с действителен надзор на българската енергетика от съветски олигарси и по този начин от диктатурата в Москва.

8. Това довежда до цялостен надзор на изборите и тяхното подправяне. Конституцията е на път да бъде заменена във Велико национално заседание определено от Кремъл, което подсигурява мъката на българската народна власт и надзор над нея от диктатурата в Москва. Кремъл е завлядял хибридно със свои проксита още веднъж изгубеното от Съюз на съветските социалистически републики в България, като отново е потъпкал българската независимост.

Мисля, че изложените обстоятелства са задоволителни за дейности за отбрана на българската страна, която е сложена със знанието и съдействието на Бойко Борисов под военна хибридна съветска експанзия и е застрашена да бъде хибридно окупирана до месеци през енергетиката си!!!

Стефан Гамизов


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР