Видни представители на целия обществен живот на България се събраха,

...
Видни представители на целия обществен живот на България се събраха,
Коментари Харесай

Куп знаменитости на поклонението на Дионисиев

Видни представители на целия публичен живот на България се събраха, с цел да изпратят с " последно довиждане " Борислав Дионисиев.

Навръх националния празник 6 септември стана ясно, че журналистът и предприемач е умрял след малко боледуване.

Поклонението в столичната черква " Света София " сплоти родственици, сътрудници и другари от разнообразни области - от представители на едрия бизнес, през познати лица от политиката до спортни величия и звезди от музикалната и стилната сцена.

Сред опечалените бяха вицепрезидентът Илияна Йотова, някогашните министри Виктор Вълков, Даниел Вълчев, Мехмед Дикме, Васил Иванов-Лучано, Соломон Паси, Румен Петков и Вежди Рашидов, бизнемените Димитър Тадаръков и Пламен Бобоков, банкерката Петя Славова, някогашният началник на Българска национална телевизия Константин Каменаров, легендата в леката атлетика Стефка Костадинова, една от емблемите в мощните години на Българска национална телевизия Янчо Таков и още доста общественици и публицисти.

Борислав Дионисиев е една от легендите на прехода. Той е член е на Конфедерацията на едрите индустриалци и на Български бизнес клуб " Възраждане " от основаването на сдруженията, надлежно през 1993 и 2001.

Член е на Конфедерацията на едрите индустриалци и на Български бизнес клуб " Възраждане " от основаването на сдруженията (съотв. 1993 и 2001). През януари 2005 година става почетен консул на Малдивите в България със седалище в София.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР