Видинчани пропищяха отново от своя любим“ кмет Цветан Ценков, научи

...
Видинчани пропищяха отново от своя любим“ кмет Цветан Ценков, научи
Коментари Харесай

Видинчани за поредната изцепка на кмета Ценков: Време е след 5 месеца да му покажем червен картон /снимки/

Видинчани пропищяха още веднъж от своя „ обичан “ кмет Цветан Ценков, научи осведомителна организация BulNews.
В обществената мрежа се завъртя пост от следващото безхаберно отношение на градоначалника към регионалния център. На прикачените фотоси към него в страницата „ Гражданско Движение - АЗ ОБИЧАМ ВИДИН “, се вижда нов асфалт в Крайдунавския парк, върху който е поникнала трева. Повече от ясно е, че в случай че ремонтът е осъществен, както би трябвало и е положено нужното количество асфалт, не би трябвало отгорему да има нищо, камо ли нови растения.
„ След " боядисването " с Ценков асфалт във " Владикина Бахча ", то към този момент кражбата си пролича и в Крайдунавския парк във Видин. И не е отговорна компанията, а едни 30% и за толкоз пари това е резултатът. Сега чакаме още веднъж три изкукуригали бабички да му викат „ отлично, доста е красиво “. Ето това е резултат от цветанщината във Видин... Време е след 5 месеца да му се покаже червен картон и навън “, гласи текстът към фотосите.
„ Сигурно има най-малко три пласта асфалт по седем сантиметра. Браво на доктора! Може да е сигурен, че НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕГО “, написа различен жител, на който най-вероятно с право му е дотегнало да следи бездействието на Ценков във всяко едно отношение.
Изглежда обаче на градоначалника не му дреме изключително какво мислят неговите гласоподаватели за това, което „ прави “ за техния Видин. По всичко проличава, че той няма желание да се разсъни от зимния сън, който спи от години, и ще продължи да бездейства, чакайки още веднъж да бъде определен за кмет. Дали обаче това ще се случи?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР