Видин. Водачът от гражданската квота в листата на коалиция ГЕРБ

...
Видин. Водачът от гражданската квота в листата на коалиция ГЕРБ
Коментари Харесай

Водачът от гражданската квота в листата на коалиция ГЕРБ - СДС за Видин Росица Кирова гостува в село Покрайна

Видин. Водачът от гражданската квота в листата на коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили за Видин Росица Кирова се срещна с жителите на село Покрайна, където бе маркиран обичайния събор на обитаемото място. Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ - Видин .

„ За мен е значимо да съм покрай хората, да чуя мнението им и да схвана за терзанията, които имат в тази сложна конюнктура ”, сподели Кирова. Към локалните поданици тя насочи благопожелание все по този начин да пазят традициите си и читалищата да поддържат жив пламъка на любовта към родния обичай и просвета. „ Това ми дава вяра, че не всичко може да се унищожи елементарно. Дава вяра, че българинът е оживял при доста опити да бъде пометен и зачеркнат ”, разяснява претендентът за депутат.

Росица Кирова още веднъж бе безапелационна, че измежду главните цели в програмата на видинската листа с номер 5 си остава довеждане докрай построяването на магистралния път Видин-Ботевград и процедурите по плана за тунел под Петрохан.

„ Радвам се, че срещам разбирането на хората по тази причина какъв брой е значимо нашият район да има съвременна инфраструктура, да има път, да има и тунел под Петрохан ”, сподели още Росица Кирова.

Заедно с нея на обичайния събор в село Покрайна участваха и претендентите за народни представители от обединението Силвия Евдокимова и доктор Емил Мушанов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР