Видин. Над 70 грама кокаин, канабис и незаконно притежавани оръжия

...
Видин. Над 70 грама кокаин, канабис и незаконно притежавани оръжия
Коментари Харесай

Видин: Над 70 грама кокаин, канабис и незаконно притежавани оръжия са иззети при специализирана полицейска операция в областта

Видин. Над 70 грама кокаин, канабис и нелегално притежавани оръжия са конфискувани през вчерашния ден от чиновниците на реда в хода на профилирана интервенция, извършена в област Видин. Това оповестиха от ОДМВР - Видин . Двама са арестувани в полицейския арест, формирани са две досъдебни производства и една кореспонденция. Специализираната полицейска интервенция, ориентирана против наркоразпространението в региона, е извършена през вчерашния ден от чиновници от районните ръководства във Видин и Белоградчик, и бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в регионалната дирекция. Около 19.30 часа в районна на бензиностанция преди регионалния град униформени спрели за инспекция лек автомобил „ БМВ “ със софийска регистрация. Колата, карана от 27-годишен столичанин, пътувала в посока Видин. Пробата на лидера с техническо средство, реагирала позитивно на кокаин. Мъжът отказал връчения му ваучър за здравно проучване. По време на полицейската инспекция той изхвърлил през вратата на колата найлонов плик. В него чиновниците на реда открили бяло прахообразно вещество. Последвало претършуване в транспортното средство и зад облегалката на задната седалка бил открит още един плик с бяла прахуляк. Веществото, с общо тегло 68.61 грама, реагирало на кокаин при полевия наркотест. Столичанинът е арестуван за период до 24 часа и наведен в ареста на районно управление (на МВР) - Видин. По случая е формирано досъдебно произвеждане, работата на проверяващите продължава.
Служители на районно управление (на МВР) - Белоградчик и бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в ОДМВР - Видин, в изискванията на необходимост, подхванали претършуване в частен парцел в село Дъбравка, благосъстоятелност на 46-годишен столичанин. Разследващите разкрили и иззели три пликчета с общо 3 грама бяла прах- реагирала на кокаин при наркотеста, пушка, револвер и четири ловни патрона тиня.16. Работата по случая продължава, в районно управление (на МВР) - Белоградчик е формирано досъдебно произвеждане.
Късно нощес при полицейски обход в Крайдунавски парк униформените спрели за инспекция четирима души. Единият от тях – 20-годишен видинчанин, пуснал на земята две станиолени сгъвки. В тях имало зелена суха листна маса с общо тегло 1,3 грама. При последвалия наркотест, тревата реагирала на канабис. Младият мъж е арестуван в полицейския арест, а по случая в РУ-Видин е заведена кореспонденция.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР