Видимо нещастен изглежда Асен Блатечки на премиерата на филма „Южен

...
Видимо нещастен изглежда Асен Блатечки на премиерата на филма „Южен
Коментари Харесай

Диляна му изсмука радостта: Асен Блатечки посърна след раздя...

Видимо трагичен наподобява Асен Блатечки на премиерата на кино лентата „ Южен вятър: Ускорение”. Той се появи самичък, без Диляна Попова, с която са разграничени от няколко месеца. За разлика от още веднъж влюбените Криско и Цвети, за които Hotnews.bg писа, артистът не е изключително въодушевен на аления килим, на който бяха още куп родни и сръбски звезди.

По подигравка на ориста отново на кинопремиера Блатечки и Диляна се демонстрираха за първи път дружно след трагичната си разлъка малко след раждането на единственото им дете Борил.Това се случи през есента на 2019 година, когато двамата доведоха и отрочето си на премиерата на „ Завръщане” и по този начин официализираха пред обществото слуховете, че живеят дружно. Малко по-късно Попова призна в телевизионно изявление, че е дружно с бащата на детето си. Днес обаче тя се забавлява на плажовете в Мексико, а Блатечки самотува на аления килим.



Снимка: Булфото



Вчера, 1 февруари, особено за церемония премиерата на хитовата сръбска продукция „ Южен вятър 2: Ускорение “ дойдоха основните артисти Милош Бикович и Миодраг Радонич. Звездният тандем мина по аления килим, дружно с българските си сътрудници, измежду които с изключение на Блатечки са и Мак Маринов, Жорета Николова, Блажо Никович, Николай Николаев.



Към екипа на кино лентата се включи и създателят на саундтрака на лентата Кристиан Талев – Криско. На събитието участва още посланика на Сърбия в България- Желко Йович, който поздрави сънародниците си за триумфа на кино лентата, както и някои от най-популярните персони и инфлуенсъри у нас. На живо с видео привет в киносалона пък се включи една от най-големите звезди на родното кино, Захари Бахаров, който пожела на гостите прелестно гледане и се извини за отсъствието си заради карантина.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР