Видеозапис от официалната церемония в Кремъл за Деня на Русия

...
Видеозапис от официалната церемония в Кремъл за Деня на Русия
Коментари Харесай

Запис с Путин от Деня на Русия засили спекулациите за лошото му здравословно състояние -

Видеозапис от формалната гала в Кремъл за Деня на Русия - 12 май, сподели странни моменти в държанието на президента Владимир Путин и ускори спекулациите за здравословното му положение. На записа, подложен на изчерпателен разбор от английския „ Експрес “, се вижда по какъв начин президентът на Русия пристъпва от крайник на крайник, трепери и се постанова да се държи за трибуната, от която приказва. Фрагментът подклажда подозрения на разследващи и новинарски източници, че Путин страда от тежко образувание.

Откъсът демонстрира частта от церемонията в неделя, на която стопанинът на Кремъл връчва на един от най-яростните си последователи, режисьора Никита Михалков, златната звезда на „ Герой на труда “ по случай 75-та му годишнина. Докато Михалков приказва, „ Експрес “ обръща внимание на това по какъв начин президентът на Русия не може да овладее треперенето и се накланя напред и обратно. В момента пък, в който приказва самият той, за момент обективът улавя по какъв начин стъпва от крайник на крайник и основава усещането, че би трябвало да се хване за трибуната, с цел да резервира равновесие, проучва английското издание.

Тъй като непосредствените усещания от Путин онлайн са доста редки или най-малко тези, които поддържат връзка с него не споделят детайлности, сходни къси филмчета стават основа за проучване на възможните здравословни проблеми на Владимир Владимирович. Това е следващата медийна информация за къс интервал от време, която се концентрира върху здравето на Путин. В петък „ Ил Масаджеро “ заяви, че след среща с млади бизнесмени и след телевизионна изява президентът е имал потребност от незабавно оказване на здравна помощ.

До момента Путин не е взимал отношение за спекулациите за здравословното му положение, които излизат от кръга на жълтите издания, а са обект на коментар от представители на разследващи организации и откриватели на Русия. „ Ил Масаджеро “ разяснява даже, че Кремъл е подготвен за „ най-лошия сюжет “, в случай че се окаже, че Путин няма да може да управлява страната. Тогава ръководството ще бъде поето от групов орган – Държавен съвет, който ще поеме и всички функционалности на държавното управление.

За проблеми със здравето на Владимир Путин изрично отхвърля външният министър на Русия Сергей Лавров. В края на май той беше запитан непосредствено в изявление за френска телевизия какво е положението на съветския президент. „ Не мисля, че в случай че някой е с акъла си, би видял у президента Путин каквито и да е признаци на болест или нарушавания на здравето “, сподели тогава Лавров.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР