Видеото как Кубрат Пулев целува страстно по устата американската журналистка

...
Видеото как Кубрат Пулев целува страстно по устата американската журналистка
Коментари Харесай

Английските медии за целувката на Кобрата

Видеото по какъв начин Кубрат Пулев целува буйно по устата американската журналистка Джени Суши обиколи света. Очаквано най-голямо внимание му обърнаха британските медии, поради обстоятелството, че Кобрата е формален кандидат за купата на IBF, която е владеене на британеца Антъни Джошуа. Двамата трябваше да се бият през октомври 2017 година, само че българинът се отхвърли поради травма. Впоследствие Кобрата още веднъж си извоюва правото да бъде формален кандидат след победа над Хюи Фюри.

След като Кубрат и Джени разговаряха известно време, сексапилната кореспондентка се поинтересува дали е вероятен конфликт сред него и Тайсън Фюри. 37-годишният Пулев отговори с кратичкото " да " и постави непредвиден край на изявлението, като целуна сюрпризираната си събеседничка.

“Дейли Мейл” и “Мирър” означават, че Пулев е бил раздран от рецензии поради държанието си.
 " Това беше едно от най-отвратителните неща, които съм виждал ", написа един от възмутените консуматори. Други напомнят, че формалният кандидат за международната купа на IBF има дългогодишна връзка с певицата Андреа.

“Наричат го кандидатът в тежка категория, за който никой не приказва. Сега това се промени, само че не напъните на Кубрат Пулев на кръга са това, което притегли вниманието”, написа “Мирър”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР