Видеоплатформата YouTube обяви, че забранява съдържание, свързано с конспиративни теории

...
Видеоплатформата YouTube обяви, че забранява съдържание, свързано с конспиративни теории
Коментари Харесай

YouTube забранява съдържание, свързано с конспиративни теории

 Видеоплатформата YouTube разгласи, че не разрешава наличие, обвързвано с тайни теории или ориентирано против обособени хора или групи, съобщи Ройтерс.

Новата възбрана е ориентирана най-много против теории като Кю Анон и Пицагейт, които " оправдават насилието в действителния свят ", се споделя в известието.

" Днес ние разширяваме нашата политика за битка с издевателството и разпространяването на злоба, с цел да ограничим наличие, обвързвано с тайни теории, в това число с Кю Анон ", оповестиха от YouTube. В известието се изяснява, че при използването на новата политика ще се регистрира и подтекстът, в който е качен съответният клип. Той би могъл да остане в YouTube, в случай че не е ориентиран против съответни персони или предпазени групи.

Кю Анон, известна още като " Щорм " или " Великото събуждане ", е тайна доктрина, съгласно която президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и специфичният прокурор Робърт Мълър организират загадка интервенция за разкритие на сякаш съществуваща педофилска мрежа, включваща и членове на Демократическата партия.

Теорията не е доказана, само че нейните поддръжници считат, че информацията за такава съгласно тях действително съществуваща мрежа за полова употреба на малолетни е предоставена от неизвестен чиновник на Белия дом под кодовото наименование Кю Анон, откъдето идва и името на теорията, отбелязва Ройтерс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР