Видеоклипове, изпратени на Нова телевизия от шофьори, показват изключителната безотговорност

...
Видеоклипове, изпратени на Нова телевизия от шофьори, показват изключителната безотговорност
Коментари Харесай

Скандал в Нова тв! Лъсна простотията българска ВИДЕО

Видеоклипове, изпратени на Нова телевизия от водачи, демонстрират изключителната безнаказаност на някои водачи на пътя. Те са снимани в последните дни, когато хора от цялата страна са на път по празниците, написа Блиц.

На първия клип автомобилът, където е сложена камерата, изпреварва различен автомобил на път отвън обитаемо място. При разминаването на двете коли се вижда нещо ужасяващо – шофьорката е поставила в скута си малко дете на към 3-4 годинки, което държи кормилото. Нарушени са всички правила за пътешестване с дете.

„ Деца умират по пътищата... Всеки ден го гледаме по малкия екран, само че простотията нищо не може да я изкорени... “, разяснява създателят на клипа.

Второто видео е снимано от Йордан Йорданов на автомагистрала. Автомобилът му се движи в изпреварващата лента, само че отвътре с гневна скорост го задминава различен водач.

„ Ето по какъв начин през днешния ден щеше да завърши празникът за нас. След изпреварване, сега, в който трябваше да се прибера в лентата си останах сюрпризиран. И това не бе за първи път от този лидер “, написа шокираният Йорданов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР