Видеоклипът „Това е България“ показва България като „скритото бижу“ на

...
Видеоклипът „Това е България“ показва България като „скритото бижу“ на
Коментари Харесай

Вижте клипа, с който България ще се представя пред Европа

Видеоклипът „ Това е България “ демонстрира България като „ скритото украшение “ на Европа. Това сподели министърът на Българското председателство Лиляна Павлова на представянето на два видеоклипа в Зала 3 на НДК.

„ България, която е непозната, показана през погледа на младежите, в която няма по какъв начин да не се влюбиш от пръв взор. През погледа на история, обичаи, просвета, стопанска система, цифрови благоприятни условия “, съобщи тя.

„ Визуализираме метода, по който желаеме да достигнем до всички, които се интересуват от Председателството и какво е България “, изясни Лиляна Павлова.

„ Планирали сме 3 клипа. Днес представяме 2 от тях. Единият клип е „ Това е България “, с който желаеме да покажем България, която е може би непозната за част от гостите ни. Вторият клип разказва целите на Българското председателство “, уточни министърът, представен от Фокус.

„ Третият клип ще покаже известните българи, българските достижения, какво сме дали на света. Надявам се в идващите седмици да можем да го представим “, разяснява Лиляна Павлова.

„ Музиката на Председателството е особено композирана от Краси Тодоров. Ще се употребява във всички аудио-визуални материали “, сподели още министърът.



Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР