Видеоклип в канала ViralHog в YouTube набира популярност след като

...
Видеоклип в канала ViralHog в YouTube набира популярност след като
Коментари Харесай

Мечка отвори вратата на пикап, за да си вземе фъстъци

Видеоклип в канала ViralHog в YouTube набира известност откакто сподели по какъв начин мечка отвори вратата на пикап, качи се в него и си взе храна. Видеото е снимано от притежателите на пикапа, които следят протичащото се от близката къща. Кадрите са качени на 10 юни, само че случаят се е случил на 29 май тази година в Тенеси, Съединени американски щати.
`Мечка

Собственикът на пикапа споделя, че е получил известие за това, че в региона може да бъдат срещнати мечки. Само 30 минути по-късно, до момента в който разтоварва пикапа си, мъжът и негово семейство се натъкват на необикновената панорама. В началото на видеото, животното търси храна към пикапа, само че без необикновен триумф.

Отключеният автомобил, обаче, притегля вниманието на мечката и тя отваря вратата му, качвайки се и търсейки останала храна. Собственикът споделя, че в подлакътника сред седалките е имало фъстъци, които мечката взима. Във видеото се виждат и опитите на фамилията да прогонят животното, в това число с две постелки за врата и даже стол. В последна сметка мечката поема по пътя си, оставяйки забавен спомен за американското семейство и интернет простраството.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР