Видеокадри показват как жена си инжектира дрога в левия крак.Скандално

...
Видеокадри показват как жена си инжектира дрога в левия крак.Скандално
Коментари Харесай

Скандално! Жена си инжектира дрога под прозорец на детска стая ВИДЕО

Видеокадри демонстрират по какъв начин жена си инжектира дрога в левия крайник.

Скандално и недопустимо деяние се е развило в град Плевен, разбра GlasNews.bg. Мъж и жена са снимани в клип, на който се вижда по какъв начин дамата си инжектира незнайно вещество в левия крайник. Предполага се, че веществото е наркотично. Това се е случило измежду бял ден и по-фрапиращото - под прозорец на детска стая.

GlasNews разполага с фрагментите, от които е видно, че дамата колкото да се държи на краката си. Тя сяда на земята и се боцка в крайници, а мъжът прикляка до нея и следи действието.

Не е ясно обаче какво тъкмо е веществото в спринцовката - може да е хероин, а може и да е метадон. Важно е да отбележим, че метадонът е опиоиден аналгетик (синтетичен опиум с обезболяващо действие), тягостен действието на централната нервна система (депресант). В България метадонът е един от утвърдените опиеви агонисти за лекуване на синдром на взаимозависимост към опиоиди (например към хероин). Хероинът пък е рисков опиат. Приемът му бързо води до психическа и физическа взаимозависимост – при някои подвластни, единствено 4 часа след приема на последната доза, може да стартира абстиненция. Много от наркозависимите го инжектират тук-там, които нормално са скрити от погледа.

Има ли значение обаче с какво вещество се инжектира дамата, когато това се случва под прозореца на стая, която се населява от деца... Отговорът на този въпрос оставяме на вас.



Министерство на вътрешните работи и прокуратурата следва да се самосезират във връзка скандалния случай от Плевен. GlasNews.bg ще наблюдава дали това ще се случи.

Припомнете си, че сходен случай с инжектиране на опиат потресе пловдивчани в края на 2022 година. Тогава в двора на учебно заведение " Душо Хаджидеков " мъж инжектираше хероин на жена. Полицията в Пловдив реагира и задържа двойката, като дамата обяснила на органите на реда, че е на метадонова стратегия, взела полагащата й се ампула от здравно заведение и мъжът й оказал помощ да сложи точно дозата метадон. 

Вижте тук скандалното видео от Плевен:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР