Видео: You Tube, ТуитърБившият сръбски национал Дарко Ковачевич оцеля при

...
Видео: You Tube, ТуитърБившият сръбски национал Дарко Ковачевич оцеля при
Коментари Харесай

Мафиоти опитаха да убият бившата футболна звезда Дарко Ковачевич

Видео: You Tube, " Туитър "

Бившият сръбски национал Дарко Ковачевич оцеля при опит за атентат против себе си от мафиотски структури. Инцидентът се е случил нощес в атинското предградие Глифада, осведомят гръцките медии, представени от Блиц.

``
реклама

Според първичните информации, 46-годишният някогашен нападател на Цървена звезда, Реал Сосиедад, Ювентус и Олимпиакос е получил пострадване на крайници при случая.

Счита се, че Ковачевич е бил прострелян. Сърбинът е избавил живота си благодаарение на бързата си реакция. След като видял ориентираното оръжие против себе си, той се е хвърлил на земята. Освен раната на крайници някогашният футболист няма други пострадвания. На мястото бързо е пристигнала кола за спешна помощ, а създателят на 10 гола в 59 мача за националните тимове на Югославия и Сърбия и Черна гора е бил откаран в болница.

“Видях човек, който излезе от кола с револвер в ръка и потегли към мен. Когато стреля, инстинктивно се хвърлих надясно. След това видях по какъв начин той побягна, качи се в автомобила и изчезна ”, разяснява Ковачевич пред гръцките медии.

Счита се, че нападението е било планувано и осъществено, когато Дарко Ковачевич паркирал колата си пред дома си в Глифада. Според полицията, офанзивата е целяла убийството на някогашния сръбски национал, а претекстовете не са свързани с футбола. Най-вероятно става дума за дело на мафиотска организация. Нападателите са били двама, като единият е чакал в работещ автомобил. Същата кола, която най-вероятно е крадена, е открита запалена на 700 метра от мястото на случая.

Двамата нападатели са чакали в засада и са подготвяли атентата няколко дни. Те са знаели времето в което Ковачевич се прибира вкъщи си. Целта им е била убийството на досегашния състезателен шеф на Сръбския футболен съюз. Стрелбата е осъществена с револвер „ Глок “. От полицията към този момент са претърсили региона, а особено подготвени полицейски кучета също оказват помощ в търсенето на следи от атентаторите.

 

pic.twitter.com/hbSVJDvcBf
— Pluton (@Pluton45873221) January 7, 2020
Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръ
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР