Видео, публикувано от офиса на шериф във Флорида, показва момента,

...
Видео, публикувано от офиса на шериф във Флорида, показва момента,
Коментари Харесай

Откриха в блато изчезнало момиченце ВИДЕО

Видео, оповестено от офиса на шериф във Флорида, демонстрира момента, в който чиновниците са разкрили изчезнало 5-годишно момиче, което се скитало в гората. Детето било изчезнало вечерта в понеделник.

Авиационното звено на шерифския офис на окръг Хилсбъро употребява термично изображение, с цел да открие момичето, чието име не се оповестява, написа The ​​Tampa Bay Times.

Тя беше открита да върви през гъста гориста околност в Тампа, съгласно известие за вести от офиса на шерифа във вторник.

Термичното изображение сподели, че се насочва към воден басейн. Авиационният отдел насочи чиновници към детето, за което съгласно управляващите има аутизъм.

„ О, ето я “, споделя един от служителите на реда във видеото, до момента в който излизат на блатиста околност. Момичето, което стои в тревна повърхност, заобиколена от вода, подвига ръце, когато вижда служителите на реда.

„ Ела тук, скъпа! “ един офицер я вика, до момента в който тя гази през водата, с цел да стигне до него. Офицерът сграбчва и я изважда от водата.

След това видеото демонстрира момичето, седнало в леглото на камион с служителя на реда.

„ Вървяхте много, скъпа! “, се чуда да споделя той.

Момичето е открито на към половин миля от мястото, където се е отклонило, сподели офисът на шерифа.



Превод:  GlasNews.bg

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР