Видео на великденско яйце в супермаркет накара хората да бъдат

...
Видео на великденско яйце в супермаркет накара хората да бъдат
Коментари Харесай

Жена крещи, когато десетки насекоми избухнаха от великденското яйце в нейния супермаркет

Видео на великденско яйце в супермаркет накара хората да бъдат ужасени – показвайки по какъв начин шоколадовото лакомство пълзи от инсекти.

TikToker Evangelina Báez отваряше едно от яйцата от уикенда, когато ненадейно видя, че гъмжи от страховити пълзящи птици. В клип, който от този момент стана вирусен, студентката разопакова яйцето си, като го разрушава в плота, с цел да стигне до шоколадовите бонбони вътре.

Но нейното неспокойствие и апетит скоро се утежниха, когато видя, че нещо друго се крие в яйцето. Евангелина стартира да крещи, когато буболечките започнаха да изхвърчат. Нощна пеперуда незабавно влетя в лицето й, до момента в който тя крещи " бъг! ". След това Евангелина сграбчва някои от шоколадите и сладките, показвайки ги на камерата, разкривайки нещо, което наподобява на яйца, пъхнати измежду сладкарските произведения.

Създателят може да бъде забелязан да крещи и да крещи към камерата, казвайки: „ Вижте, вижте! “ Вътре в яйцето може да се види нещо, което наподобява на мрежи, както и нещо, което наподобява като мъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР