Видео, на което се вижда как премиерът на Гърция Кириакос

...
Видео, на което се вижда как премиерът на Гърция Кириакос
Коментари Харесай

Мрежата прегря: Премиерът на Гърция на закуска с 50 души по време на пандемия /видео/

Видео, на което се вижда по какъв начин министър председателят на Гърция Кириакос Мицотакис се причислява към празненство с 50 души в къщата на депутата от "Нова народна власт " Христодулу Стефанадис, "взриви " обществените мрежи. Събитието се е състояло на остров Икария. По непотвърдена информация събирането било проведено в чест на премиера.
След мощните опозиционни и публични реакции, депутатът, провел мероприятието, който е доктор по специалност, съобщи, че след финала на визитата на премиера на острова, го е поканил на закуска. На нея е участвала защитата му и съпътстващите го лица. Струпване е станало след идване на хора, които желали да видят Мицотакис.
"По време на закуската бяха спазени всички ограничения, наложени от протоколите за надзор на пандемията ", означи Христодулу Стефанадис.
Говорителят на кабинета Христос Тарантилис посочи, че се подронва обликът на премиера без причина.
„ Това беше покана на депутата, която бе призната от министър-председателя, който настоя закуската да бъде навън. Основната опозиционна партия прави неточни описания, като в това време приканва за шествия и манифестации, подкопаващи успеваемостта на здравните ограничения ", сподели държавния представител.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР