Видео - как здравеняци от видинския ромски квартал Нов път

...
Видео - как здравеняци от видинския ромски квартал Нов път
Коментари Харесай

След видео как в махала гласуват по няколко пъти набиха... снимащия

Видео - по какъв начин здравеняци от видинския ромски квартал " Нов път " застават до урната и пускат бюлетини серийно докара до пердах за... снимащия.

За случая съобщи Нова тв. На видеоклипа се вижда по какъв начин мъж гласоподава няколко пъти - дават му бюлетини, той ги попълня и ги пуска в урната още веднъж и още веднъж. Случаят е от 72-а секция във видинското гето " Нов път ".

Автор на клипа се оказва членът на комисията Кольо Петров. По думите му четирима здравеняци са пристигнали със описи с имена и ЕГН.

Всички минаха по няколко пъти да пускат бюлетините и да гласоподават в стаичката. Дори имаше и хора - по двама влизаха в стаичката за гласоподаване “, съобщи Петров.

" Те са свързани всичките - каквото им кажат, това вършат ", споделя младежът, който също е от квартала.

На фона на това той дава интервю пред медията с щедро... кръвонасядане на едното око, или другояче казано " бушон ".

Петров удостоверява, че измежду като вечерта приклчили с преброяванто на бюлетините, в секцията са нахлули петима души и са го пребили.

Получил е и закани за живота си, описа той пред Нова тв.

" Щом защитаваш българите - в този момент ще видиш! "

Подадена е тъжба в ОИК, сезирана е и прокуратурата. Неколцина от участниците в побоя са арестувани в Министерство на вътрешните работи.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР