Виден наркотрафикант бе убит в Колумбия от армията, обяви президентът

...
Виден наркотрафикант бе убит в Колумбия от армията, обяви президентът
Коментари Харесай

Колумбийската армия уби виден наркотрафикант

Виден наркотрафикант бе погубен в Колумбия от армията, разгласи президентът Хуан Мануел Сантос, представен от Франс прес.

Роберто Варгас Гутиерес, прочут като Гавилан, бе вторият човек в йерархията на Клана от Залива, водещ наркокартел в Колумбия.

Гавилан е бил убит при военна интервенция, заяви президентът в Туитър. Той посочи, че повече детайлности ще бъдат дадени през днешния ден.
Колумбийските управляващи даваха премия от 500 милиона песос (близо 170 000 долара) за главата на Гавилан.

Кланът от Залива наброява 1500 индивида от крайнодесните милиции в Колумбия, които публично бяха демобилизирани през 2006 година, отбелязва Франс прес Групировката се занимава най-вече с наркотрафик.

Колумбийските управляващи започнаха огромна атака за разтрошаване на Клана от Залива. Лидерът на групировката Дайро Антонио Усуга, именуван Отониел, е най-издирваният човек в страната.

През юли колумбийската войска умъртви третия човек в йерархията на Клана от Залива, брата на Гавилан Ефрен Варгас Гутиерес, по прякор Куло де Торо.

Колумбия е най-големият производител на кока и кокаин в света, напомня Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР