Везните не просто се крият в средата на зодиакалния кръг

...
Везните не просто се крият в средата на зодиакалния кръг
Коментари Харесай

5 дипломатични качества на Везни, които отчаяно липсват на другите зодии

Везните не просто се крият в средата на зодиакалния кръг и нещата тук не са свързани с естествената им невзискателност, те просто са решили… да не нервират другите с идеалността си! В последна сметка представителите на Венера имат качества, за които други зодиии могат единствено да мечтаят.

Непукизъм

Вселената се срутва, реките преливат, хората полудяват, зомбитата са напът да завладяват планетите, а Везните седят в профил и безмълвно следят всичко това и даже се пробват да намерят позитивни моменти в обстановката.

Как по този начин? Ще възкликнат другите. Ама по този начин! – ще каже Везната и ще отиде да си прави кафе. И всичко това, тъй като Венера е дарила своите любимци с нюх за прелестното. Освен това в никакъв случай няма да се отклонят от проекта, няма да правят отстъпка от нито една стъпка.

Комуникативност

Тези хора ще се сприятелят даже с най-необщителното и непоправимо дърво – задоволително е Везните да се ухилен и индивидът на драго сърце ще направи всичко, което изискат. За общителността Везните могат да благодарят на своя детайл въздух – те са леки, отзивчиви и радостни при всевъзможни условия.

Аналитично мислене

Навсякъде схеми, стрелки и кръгове – Везните проучват и мислят. Те могат да плануват всичко и постоянно имат проект с куп вероятни аварийни разновидности. Представителите на зодията схващат същността на казуса и не пропущат детайлностите – завиждайте и не забравяйте да се поучите от опита на въздушните гении.

Дипломатичност

Второто име на Везните е компромис. Но доста хора наивно считат, че Везните вършат отстъпки, забравяйки за себе си. Нищо сходно. Хората от тази зодия ще надговорят всеки спорещ и могат да извърнат всяка полемика в своя изгода.

Чар

Да, всичко е толкоз просто. Везните са очарователни когато и да е и на всички места, даже в случай че се появят на значима среща с разтегната тениска и маратонки. Основното нещо е да „ пазите лицето си “, а Везните знаят по какъв начин да вършат това от раждането си.

И още веднъж с помощта на Венера – чувствената планета-покровителка – е обсипала любимците си с хубост и сексапил в обилие.

Но Везните не са арогантни (е, не много). В края на краищата те схващат, че естественият подарък е единствено половината от борбата и с цел да успее, човек би трябвало да работи интензивно, тъй че останалите да ги гледат и да въздишат: „ Какви положителни и щастливи хора са тези Везни!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР