ВЕЗНИ Всеки един знак, който е свързан с хора, ще

...
ВЕЗНИ Всеки един знак, който е свързан с хора, ще
Коментари Харесай

Какво да направи всяка ЗОДИЯ, за да й се сбъдне ЖЕЛАНИЕТО

ВЕЗНИ

Всеки един знак, който е обвързван с хора, ще донесе доста шанс на представителите на тази зодия. Можете да застанете сред хора с идентични имена и тайничко да си пожелаете нещо.

СКОРПИОН

Засилването на звездния подтик на знака може да се случи с няколко дребни ритуала – късане на венчелистчета на цветя, шепнене на фантазии, скъсване на бележки с стремежи и други. Това ще донесе шанс на зодията.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците са една от най-упоритите зодии. Те в никакъв случай няма да спрат да имат вяра в себе си и това, че желанията им ще се осъществен. Според астролозите представителите на тази зодия могат да подкрепят реализирането на проектите си, като мощно мислят за своята фантазия по време на празнична заря или до момента в който следят падаща звезда.

КОЗИРОГ

Козирозите могат да ускорят сбъдването на желанията си, възползвайки се от ритуали, обвързани с неведнъж повтаряне на енигмата или други алегорични предмети. Ако в новогодишната нощ изядат 12 зърна грозде, желанията им ще се осъществен по-скоро.

ВОДОЛЕЙ

Ако Водолеите желаят проектите им да се осъществен, те би трябвало да разчитат главно на въздуха. Могат да пускат по-често балони и да прошепват желанията си.

РИБИ

Рибите е добре да се извърнат към течащата вода, с цел да им помогне и проектите им да се осъществят в най-скоро време. Може да хвърлят бутилка с записка водата или да си пожелаят нещо, до момента в който следят водопад.

Вярвайте в магическата мощ на всички тези ритуали и в никакъв случай не спирайте да мечтаете и да сбъдвате желанията си!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР