Везни Везните ще простят, но няма да забравят. Везните са

...
Везни Везните ще простят, но няма да забравят. Везните са
Коментари Харесай

Кой са най-характерните черти за зодиите

Везни
Везните ще простят, само че няма да не помнят. Везните са мощни бранители на истината и справедливостта и не се опасяват да се опълчват на тези, които работят незаслужено. Те са отлични слушатели и положителни съветници. Представителите на зодията не могат да бъдат с някого, който не обичат и не харесват.
Скорпион
Когато бива предизвикан, заплашен, Скорпионът може да бъде доста неприятелски, да прояви избухлив манталитет. Но рядко би нападнал, в случай че няма основателна причина. Представителите на зодията са доста буйни в любовта. Ако има хора, които не се отхвърлят пред компликациите в устрема си да получат мечтаните резултати, то това са Скорпионите. Умни и хитри са и мъчно могат да бъдат излъгани.
Стрелец
Родените под знака на зодия Стрелец са оптимисти за бъдещето и за това, което ги чака. Винаги позитивно настроени, в тяхна компания е доста занимателно и радостно. Стрелецът е доста мъчно контролируем, изключително в любовта - това са свободолюбиви персони, които имат свое движение в живота и не признават друго. Не обичат да губят!
Козирог
Ако има представител в зодиака, който желае да успее непременно и по всевъзможен начин, то това е Козирогът. Веднъж предаден, Козирогът не бърза да елементарни или да не помни. Напротив, даже може да бъде злопаметен. Имат високи стандарти за безусловно всичко. Една от негативните черти на зодията е, че представителите ѝ рядко атакуват в лице. В множеството случай работят зад тила на хората. Неговата щура и занимателна страна постоянно го прави мечтана компания.
Водолей
Силен, самонадеян, Водолеят рядко би потърсил непозната помощ. Представителите на зодията не могат да лъжат. Твърде прочувствени са и прекомерно доста премислят нещата. Схватливи и умни - имат умеенето бързо да се учат. Водолеите търсят най-хубавото в хората и са подготвени да дадат втори късмет на всеки.
Риби
Рибите избират качеството вместо количеството, когато става дума за другари. Рибите жадуват за мощна и здрава любовна връзка, само че не всеки път намирането на подобаващ сътрудник е толкоз елементарно за тях. Артистични и изобретателни са - елементарно се оправят във всевъзможни обстановки.
Перфектните любовници са родени под този зодиакален знак. Готови са да създадат всичко за огромната си обич. Най-големите мечтатели в зодиака са Рибите.
Близнаци
Една от най-креативните зодии е точно Близнаци. Ако сте родени под този знак, значи концепциите ви идват от нищото и постоянно обичате да размишлявате за нещата от живота. Близнаците са извънредно самостоятелни и не могат да бъдат следени. Силно ги притеглят хора, които подтикват тяхното мислене, които са забавни и диалозите с тях са вълнуващи. В любовта и другарството са лоялни. Но би трябвало да се постараете много,за да ги задържите. Понякога мъчно взимат решения.
Лъв 
Лоялност е другото име на Лъва. Може градивната рецензия и истината да не ви харесват, само че не очаквайте от Лъвовете да работят зад тила ви. Каквото имат да споделят, няма да ви го спестят. Това са най-хубавите водачи! Лъвът е изследовател на мощните чувства. Той има мощна жадност за живот и се стреми да му е забавно във всеки аспект, изключително в любовта.
Дева
Човекът от зодия Дева е перфекционист... от време на време до болежка. Силно прочувствени и чувствителни персони. Винаги слагат под подозрение хората, обстоятелствата, не имат вяра на злословия, а обичат да проучват съответни доказателства. Девите заобикалят конфликтни обстановки. Едни от най-големите работохолици в зодиака са родените под знака на зодията. 
Овен
Овенът е роден водач, който знае по какъв начин да поеме отговорност и да води екипа си единствено напред към постигането на триумфи. Представителите на зодията рядко влизат в спорове. Дори и да не ви харесат, те ще проявят нужното почитание към вас. Овните са почтени,директни и самостоятелни персони. Проявяват почитание даже към хората, които не харесват!
Рак
Раците са прекомерно чувствителни и елементарно се засягат. Могат да преминат през доста промени в настроенията си за малко време. Родените под знака на зодия Рак са мощни и устойчиви. Дори ориста да ги изправи пред огромни провокации, те знаят по какъв начин бързо да разрешат проблема и съвсем постоянно е в тяхна изгода. Представителите на тази зодия жадуват за по-значими и дълбоки любовни взаимоотношения.
Телец
Телецът рядко демонстрира експанзия без да е предизвикан. Но опитате ли се да го атакувате, очаквайте да ви отвърне със същото. Гневът му може да бъде огромен. Ако сте родени под знака на тази зодия, то вие сигурно имате огромно възприятие за комизъм. От друга страна могат да бъдат упорити до нелепост. Телецът демонстрира преданост единствено към тези, които са спечелили доверието му. Родените под знака на зодия Телец се стремят към комфорт и добър метод на живот, постоянно първокласен.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР