Везни – Вие сте в процес на слънчева революция, тоест

...
Везни – Вие сте в процес на слънчева революция, тоест
Коментари Харесай

Хороскоп за месец октомври за зодиите везни - риби

Везни – Вие сте в развой на слънчева гражданска война, т.е. животът ви или годишният цикъл се трансформира и ще влезете в изцяло друг стадий от този, който сте претърпяли до момента. На 4 октомври Марс ще влезе във Везни, където ще бъде в компанията на Слънцето до 22.10. Тяхното съдружничество ще благоприятства ентусиазма и жизнеността на представителите на знака, карайки ви да се свържете с същинската си същина и да се борите за реализиране на задачите си.

Не отхвърляйте нови хрумвания, които на пръв взор могат да ви се сторят неуместни и безперспективни. Именно спонтанните и интуитивни решения могат да се окажат най-правилните този месец във всяка една област.

През октомври ще би трябвало да постигнете мечтаното посредством увещание. Но в разгара на разногласия и разсъждения истината ще се роди. Това е инспекция за вашата поредност и престиж - измежду другари, сътрудници и съперници. Сега вашите сили ще бъдат ориентирани към търсенето на баланс и естетика във всички сфери на живота. Октомври ще увеличи общителността ви, ще ви помогне да разберете по-добре както себе си, по този начин и тези към вас. Щастлив и прелестен месец ви чака със Слънцето във вашия знак. Единственото нещо, което може да ви липсва сега, е способността да се концентрирате единствено върху едно нещо. Втората половина на месеца е интервал на усамотение и размисъл върху себе си. Просто би трябвало да обмислите всичко, с цел да започнете сполучливо да вървите напред. Важно е да бъдете търпеливи към другите, даже и да ви предизвикат.

Двойките от знака обаче могат да преминат през плевел сезон. На първо място, съществуването на назадничав Хирон в VII Дом на Везни демонстрира, че има доста висящи проблеми, които би трябвало да се излекуват по отношение на връзките.Това се отнася освен за взаимоотношенията, само че и за отношението, което имате към себе си, тъй като това, което се случва на открито, не е нищо повече от отражение на вашата вътрешна динамичност.

Тази наклонност се ускорява от назадничав Уран в VIII Дом на Везните, който се стреми да се опълчи на моделите и блокажите, които до този миг са подкопавали метода, по който взаимодействате с трети страни. Меркурий, Венера и Слънцето ще влязат във II Дом, надлежно на 03, 08 и 23/10. На същото това място, Новолунието ще се състои в Скорпион на 27.10. С тази планетарна настройка, субектът ще прегледа опцията за обезпечаване на доходи от своите гении отвън нормалната работна среда или придобиване на нови умения, които ще разрешават да подобрят професионалния си профил и да влязат в други работни области. Нептун продължава да е назадничав в VI –я ви дом, което допуска, че би трябвало да се обърне особено внимание на появяването на болести, свързани с лимфната система; психологични и психосоматични разстройства; хранителни отравяния от медикаменти или други вещества; инфекции; психоза; безсъние; автоимунни заболявания; и пострадвания на ходилата.

Скорпион – Октомври дава обещание да бъде въодушевяващ и просветляващ месец. Той ще внесе доста мисъл и интроспекция, изключително през втората половина на месеца. Бъдете готови за обстоятелството, че би трябвало да работите интензивно върху своето вътрешно Аз. От друга страна, ще се почувствате по-силни, по-креативни, ще започнете да поемате повече опасности.

Началото на октомври може да не е елементарно. Важно е да сте търпеливи, когато сте комплицирани. Опитайте се да избягвате крайности. През втората половина на месеца всичко ще стане малко по-лесно. Имайте поради, че Хирон е назадничав във вашия VI дом, което значи да се борите с моделите на перфекционизъм и надзор, които понижават свободното ви време и ви пречат да изпълнявате планирането на висящите задания.

Ще се чувствате по-малко уязвими в този момент. Най-вероятно в живота ви ще настъпят огромни промени. Ще работите по-усилено и с подготвеност ще вземете своя триумф в свои ръце. Юпитер и Церера във ІІ –я ви дом на финансите, подхранват самочувствието ви и демонстрират опциите за разширение, за стопански напредък в разнообразни области и доста увеличение на продуктивността. По същия метод това планетарно разположение благоприятства ненадейно приемане на запаси - доста нарастване на заплатите, нови доходоносни вложения и възвръщаемост от остарели планове, облага от тото и други

Трябва да развиете гъвкаво мислене и да се научите да приемате събитията, вместо да се съпротивлявате на измененията. Меркурий ще уточни другите области, в които можете да растете и по какъв начин да извършите своите хрумвания известни и реализируеми, до момента в който Венера ще ви насърчи да се свържете с душевните си стремежи и естествените си качества. Плутон е главният шеф на Скорпиона, по тази причина началото на директната му траектория резонира като събуждане на представителите на знака, с цел да се свържете още веднъж с персоналната мощ, след времето на интроспекция.

Слънцето и Марс в 12-ти дом на Скорпиона благоприятстват срещи с духовни или религиозни хора, психолози, психиатри и различни терапевти. На прочувствено равнище ще бъдете по-концентрирани в своя вътрешен свят, в сравнение с във опцията за сантиментални благоприятни условия. В случай, че сте сами, назадничав Нептун в V Дом на знака приказва за превъзмогване на идеализацията в любовта и обекта на обвързаност, и приемането на по-реалистична визия.

През октомври ще желаете да прекарате повече време с другари. Сега най-вече се нуждаете от тях. Положителното въодушевление и способността за състрадание ще създадат персоналният ви живот изключително сполучлив.

Стрелец –Началото на октомври дава обещание да ви подари с голямо количество мощ и сила, която ще ви е задоволителна през целия месец. Този интервал се характеризира с връзка, злословия, нова информация и като цяло можете да научите доста нови и забавни неща за хората към вас.

Съдбата ви е подготвила доста благоприятни условия, както в професионален, по този начин и в персонален проект, главното в този момент е да бъдете деликатни и да не бързате. Освен това втората половина на месеца ще бъде по-продуктивна на работното място.

Ще бъдете стимулирани да постигнете задачите си и да извършите положително усещане на другите. Лесно ще намирате практични решения с лекост. Ще имате доста сила, само че заради това ще се възприемате надали не като супер герои или ще очаквате прекалено много от себе си и от другите. Отделете време за отмора и в случай че имате някакви по-стари здравословни проблеми, консултирайте се със експерт.

Плутон ще стартира своето непосредствено придвижване във II дом на Стрелец на 3 октомври, което значи, че ще придобиете по-голяма самонадеяност и ще сте наясно с нужните решения, с цел да постигнете икономическата непоклатимост.

Друг астрологичен аспект, който би трябвало да се вземе поради през октомври, е влизането на Марс в XI –я ви дом. Този пренос може да ви насърчи да поемете управлението на групови планове или да разпръсне напъните ви да участвате в ненужна конкуренция с вашите сътрудници и сътрудници.

Уран назадничав в VI –я ви дом демонстрира избрана предразположеност да се разболеете от нещо с заразен темперамент или възходящо чувство за физически дискомфорт. Обърнете внимание на питателните привички, добре е да внедрите нужните усъвършенствания (яжте повече плодове и зеленчуци; намалете количеството сол, мазнини и модифицирани храни). Това планетарно състояние също допуска, че би трябвало да спазвате часовете за отмора и хранене (избягвайте да ядете, до момента в който вършите работни задания или гледате телевизия). Медитацията е изключително удобна през това време.

В течение на месеца ще ставате по-осъзнати в дейностите си. Някои ще изпитват страдание за минали дейности и други мрачни мисли. Сега просто би трябвало да обмислите всичко, с цел да продължите със спокойна душа. Любовният ви живот ще бъде в центъра на вашето внимание. Мнозина ще се замислят за по-сериозна стъпка в живота си.

Козирог – Октомври дава обещание доста приятни моменти и като цяло ще се почувствате по-спокойни. Първата половина на месеца ще донесе непрекъснат поток от вълнуващи събития и срещи, само че не задоволително, с цел да ви зашемети. Това е време, цялостно с връзка и нови познанства. Основното в този момент е да не забравяте за личните си ползи в опитите да угодите на другите. Това е интервалът на вашата самонадеяност, тъй че има късмет да напреднете надалеч в задачите си.

Има възможност да получите покачване или позиция, за която работите дълго време. Ако обаче не се реализира, би трябвало да съберете самообладание и да изчакате подобаващия миг (всичко е във ваша полза). Избягвайте да натрупвате напрежение, да се дразните на вашите по-малко продуктивни сътрудници или да се въвличате в разногласия в работната среда (типични аспекти, свързани с Марс в X дом при ниска вибрация).

Ретрограден Уран в V дом на Козирога допуска креативен блокажи. Директният Плутон в Козирог значи свързване с вашата персонална мощ, отменяне на остарели тактики и приемане на други възможности, които водят до промяна и напредък. Плутон, Сатурн и Южният възел са под въздействието на вашия знак, което се показва в нуждата да се заобикаля авторитаризмът и илюзията за надзор, по пътя към реализиране на вашите персонални цели. Не става въпрос за отричане от упоритостите си, а за ориентиране на силата по позитивен метод, обработване на гъвкаво мислене (винаги има повече от един вариант) и приемане на отговорността за вашите триумфи и неточности.

Силно ви се предлага медитация, визуализация, молитва и разходки навън (особено в зелени площи), действия, които предизвикват салдото сред тялото и мозъка (например: Йога, Тай Чи и Лу Йонг, наред с други). Участието в публични събития (концерти, изложения, пиеси) или групови действия, ще повлияе позитивно на вашите въодушевление.

През втората половина на месеца всичко ще се промени фрапантно. Мнозина ще се отдръпват в усамотение и ще се стремят да поддържат връзка единствено с най-близкия кръг другари. Можете да прекарате повече време вкъщи.

Вие сте оптимисти и уверени и оказвате позитивно въздействие на другите, което укрепва връзките ви с тях и най-много с обичания човек. Ако във вашите взаимоотношения има усложнения и неустойчивост, към този момент няма да гледате трагично на това, а по-скоро с възторг и ще търсите градивни решения на всеки проблем.

Водолей - Първата половина на октомври е доста положително време за Водолеите. Със Слънцето във Везни идва удобен интервал за договаряния и взаимни отстъпки. Този интервал ще е доста по-лесен, само че не във връзка с количеството работа, а по какъв начин ще възприемаме живота.

Пригответе се да бъдете доста сюрпризирани! Опитайте се постоянно да сте в положение на търсене. Не си позволявайте да стоите неподвижно и изключително отегчено. Четете книги, правете чат с забавни хора, мислете и създавайте. Ще намерите ослепителен и богат източник на ентусиазъм след пълнолунието на 14 октомври.

Втората половина на месеца ще бъде по-малко сполучлива. Сега е значимо да се поучите от грешките си, а освен да се обиждате от думите и мненията на хората към вас. През октомври ще откриете, че сте почнали да гледате обратно по-често, да съпоставят сегашния си живот с предишното си и да страдате от неточности, които сте създали по-рано. Рискувате да получите „ другарски “ нож в гърба. Бъдете деликатни.

Плутон в мистичният XII - ви дом на тайните (където също се намират Южния възел и Сатурн), загатва за нуждата от превъзмогване на старите страхове, които попречват вярното проявяване на персоналната мощ и способността ви за промяна. Ретрограден Уран в IV –я ви дом на дома и фамилията, е ясно доказателство за това какъв брой мъчно може да се измъкнете от комфортната зона и да намерите нови благоприятни условия, в случай че се съпротивлявате на смяната. Няма да получите разнообразни резултати, в случай че продължите да действате в сходство със старите модели и вярвания. Не забравяйте, че вашият капацитет е безконечен.

Финансите няма да са мощната ви страна. Нептун продължава да е назадничав във II-я ви дом на парите, където се намира и Лилит, което може да докара до спорове, свързани с източниците на приходи. Нито е подобаващ миг да поискате нарастване на заплатата. Ако желаете да участвате за инвестиция, целесъобразно е да потърсите съвет от финансов експерт.

Не поемайте отговорности (на трети страни), които не принадлежат на вас. Възможно е да има промоционални благоприятни условия, възлагане на нов план или благоприятни условия за работа в други компании.

Ако към този момент имате личен бизнес, тогава е време да помислите за неговото развиване, а разширение обсега на дейностите. Обмислянето на ходове не постоянно значи предприемане на действителни дейности. Вече знаете, че с цел да получите „ замъка на фантазиите си”, първо би трябвало да го създадете във въображението си, по-късно да го проектирате, по-късно да се погрижите за строителните материали и най-после да го изградите. И единствено тогава ще бъде допустимо да видите и докоснете резултата от вашите мисли и фантазии. Но в решаващия миг вие можете да се концентрирате и да действате уверено и без значение.

Не изисквайте нищо от другия човек до вас. Ако той не дава отговор на вашите упования, това не е негова виновност. В последна сметка това са вашите лични упования. Вредно е да се разочаровате, както за здравето, по този начин и за самочувствието.

Риби – Началото на октомври дава обещание спокоен интервал. Това е времето, когато ще бъдете допустимо най-логични и мислещи. Ще можете да намерите решение на проблемите, които преди този момент са били в задънена улица. Ретроградният Уран в ІІІ -я ви дом може да породи различия с братя и сестри, съседи или хора от близкото обграждане с по-консервативен темперамент. Финансовото състояние остава устойчиво. Марс и Слънцето в VIII –я ви дом загатват за бизнес благоприятни условия, които включват присъединяване на сътрудници или фамилията. Също по този начин ще имате икономическа и прочувствена поддръжка на вашите близки при положение на потребност.

В работата ви могат да се появят различни гледни точки, които би трябвало да се вземат поради. Основното нещо - не вземайте решение сами. Това към момента не е най-подходящото време за вложение, само че можете да установите значими контакти, които ще ви дадат неповторими вероятности в бъдеще. Първата половина на месеца ще ви даде опция да преразгледате проектите си, в случай че е належащо. Сега можете да се преориентирате към нови посоки. Обърнете внимание на новите благоприятни условия.

Погрижете се за основаване на комфорт в дома! През целия месец се пробвайте да поддържате вътрешна естетика. Медитацията, автотренинг, четенето на положителна литература и диалозите с децата ще ви оказват помощ да живеете в мир със себе си. Оставайте в къщи по-често - в този момент силата на дома ще ви даде сили за страхотни достижения.

Ретроградният Нептун в Риби може да провокира усеща на потиснатост и горест у мнозина. Също по този начин съществува опцията да се разбунтувате против личните си отговорности или това, което смятате за орис (Лилит в Риби). Препоръчително е да се възползвате от този пренос, с цел да го посветите на интроспекция и самопознание.

Ще има възходи и падения в връзките ви. Венера мощно ще въздейства върху интимният ви живот. Като цяло октомври ще бъде удобен интервал за сантименталните въпроси. За мнозина любовта ще бъде като една магия. Богатството на възприятията ви прави самоуверени. Оставете нещата да вървят естествено и се наслаждавайте на всеки момент. Възползвайте се от всички обстановки.

Важно е да сте щастливи, а не съвършени. Така че бъдете щастливи! Освен това, освен външно, само че и вътрешно. Ярките представители на Рибите са като два полюса. Някои са потопени във вътрешния си свят и даже могат да наподобяват мрачни. А други са усмихнати и лъчезарни. Външно. Тук се крие сложността на живота на представителите на този знак. Важно е както вътрешното положение, по този начин и сияйната усмивка да са в естетика между тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР