Ветеринарен лекар беше обявен за герой, след като забеляза жертва

...
Ветеринарен лекар беше обявен за герой, след като забеляза жертва
Коментари Харесай

Ветеринар герой, който спаси жертва на нападение от акула, забеляза „крак, който се влачи зад нея“ във вода

Ветеринарен доктор беше разгласен за воин, откакто видя жертва на нахлуване от акула, опитваща се да излезе от водата с „ крайници, който се влачеше зад нея “ " в Австралия – и се впусна в деяние, с цел да избави живота й.

29-годишната Лорън О’Нийл плуваше, когато беше гневно нападната от обвинена акула-бик в залива Елизабет, пристанището на Сидни, в понеделник сутринта. Тя претърпя ужасяващи пострадвания от ухапвания, които доведоха до „ огромна загуба на кръв “. Ветеринарният доктор Фиона Краго, която живее в апартамент с аспект към региона, инцидентно преди малко беше закупила комплект превръзки, когато чу хората да викат „ нахлуване на акула “. Лорън съумя да излезе от водата, където Фиона употребява превръзките, с цел да направи турникет.

Съпругата на ветеринаря сподели пред Канал 10: „ Тя беше съществено засегната на десния си крайник и губеше доста Хората хвърляха кърпи и одеяла, с цел да я затоплят, само че аз просто се концентрирах върху това, което трябваше да направя, което беше да спра притока...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР