Вестническата империя на Рупърт Мърдок в Обединеното кралство е направила

...
Вестническата империя на Рупърт Мърдок в Обединеното кралство е направила
Коментари Харесай

Британската империя на Мърдок в Обединеното кралство е засегната от още 51 милиона паунда разходи заради хакване на телефони

Вестническата империя на Рупърт Мърдок в Обединеното кралство е направила нови разноски от над 51 милиона паунда, свързани с изказвания, направени в абсурда с телефонни хакерства против Sun и към този момент фиктивен Новини на света, съгласно най-новите годишни доклади.

Въпреки това, разноските за годината от продължаващото правосъдно дело против групата - която към момента е изправена пред искове от принц Хари, както и от звезди като артиста Хю Грант — спадна от £128 милиона миналата година, когато беше заставен да осчетоводи спомагателни хранителни запаси в своите сметки.

Общо News UK е изплатил към £1 милиард в съглашения и правосъдни разноски, откогато абсурдът избухна повече от преди десетилетие. Групата призна, че хакването на телефона за приемане на вести е осъществено в News of the World — което е довело до закриване на вестника, публично следствие и полицейско следствие — само че не и в Sun.

Разходите значат, че News Group Newspapers, който издава Sun, записва загуба...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР