Веско Вълчинов, обвинен за жестокото убийство на приятеля си Кристиян

...
Веско Вълчинов, обвинен за жестокото убийство на приятеля си Кристиян
Коментари Харесай

Барманът Веско: Убих Крис случайно, обзет от паника го разфасовах, за да се отърва от трупа!

Веско Вълчинов, упрекнат за жестокото ликвидиране на приятеля си Кристиян Пеев, се е готвел да бяга в чужбина. Той е бил хванат от служителите на реда със сак с облекла и интернационалния си паспорт. Това стана ясно по време на вчерашното съвещание на Софийския градски съд, който дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ на някогашния барман.

Веско Вълчанов остава за непрекъснато в ареста

„ Много скърбя за това, което се случи. Не беше планувано, стана инцидентно “, сподели пред магистратите Вълчинов, признавайки за убийството. По думите му той бил в положение на афект по време на нечовечен скандал с жертвата. Нямало да се укрива, желал просто да си събере мислите някъде и да реши какво да прави.

Адвокатката на обвинения сподели, че не клиентът й е разчленил натрупа на Пеев, а арестуваният за персонално укривателство Константин Суботинов. Разследващи обаче бяха безапелационни, че и Вълчинов, и Суботинов са взели участие в нарязването на тялото на жертвата, откакто към този момент е бил погубен с гира от Веско.

Убиецът и жертвата няколко месеца преди кървавата баня

Жертвата е била умъртвена на 8 против 9 август в жилището на Вълчинов на столичната ул. „ Раковски “. След това паникьосания Веско е повикал на помощ Константин. Тялото било разфасовано, като елементи от него били хвърляни в тоалетната. Така канализацията в кооперацията се задръстила и когато пристигнал екип да я отпушва, се натъкнали на злокобна панорама. Други елементи били събрани от Вълчинов и Суботинов в чували и заровени в гориста околност на Витоша над Бояна. Торбите били извозени с персоналния автомобил на Суботинов и с такси, което наели. Странно е, че таксиметровия водач не се е усъмнил.

Според следствието, бликите другари Пеев и Вълчинов се скарали за несбъднат бизнес план за извличане на криптовалута. При избухналия скандал сред тях, Веско блъснал с гирата Кристиян. Младият мъж мигновено идъхнал. Веско се паникьосал и тогава решил да се отърве от натрупа, като го разчлени. „ Беше случай, а не планувано ликвидиране “, кълне се той.

Съдия Вера Чочкова дефинира Вълчинов да остане в ареста. Според нея има задоволително данни за авторство на действието. Освен това има заплаха да извърши друго закононарушение, в случай че е на независимост, както и да успее да се укрие. Определението не е дефинитивно. Защитата на Вълчинов съобщи, че ще апелира.

Според слуховете, сред двамата млади мъже е имало и по-специфични връзки. Веско постоянно оставал да спи в жилището на Кристиян, където обаче имало единствено една спалня. Въпреки че и двамата си имали приятелки, очевидно са били бисексуални, позволяват техни другари.

Кристиян бил погубен инцидентно, а не планувано

LUPA.BG

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР