Веселка Маринова, която се превърна в любимата фермерка“ на българския

...
Веселка Маринова, която се превърна в любимата фермерка“ на българския
Коментари Харесай

Веселка от Фермата ще каже „Да“ за трети път

Веселка Маринова, която се трансформира в обичаната „ фермерка “ на българския фен и завоюва два пъти риалито " Фермата " на Би Ти Ви, се приготвя за женитба.

 

26-годишната риалити звезда се готви да каже " Да! " на мъжа, в който е влюбена, за трети път в живота си. Новият фаворит на Веселка се споделя Велин. Сватбата е планувана за 15 август – точно на Голяма Богородица. Избрали са тази дата, тъй като са вярващи хора и желаят сватбата им да се състои на огромен църковен празник. Тази година датата се пада във вторник. Веселка показва, че със своята половинка желаят да сключат освен цивилен, само че и църковен брак. До този миг не е споделяла дали има църковните бракове с предходните й двама мъже.

 

На сватбата ще участват единствено измежду близки родственици и другари. Въпреки това, когато почнали да вършат лист, бъдещите младоженци осъзнали, че имат доста близки хора, които не могат да пропуснат, и по тази причина се чака да бъде многолюдна забава. На сватбата сигурно ще участват трите деца на Веселка, които са родени от предходните й два брака – най-голямото е от първия, а другите две са от втория.

 

Сега въпросът е по кое време се чака бебе номер четири, плод от любовта с Велин. В началото на връзката си известната „ фермерка “ твърдеше, че няма да бърза със последващо дете. Сега обаче най-вероятно мнението й се е трансформирало, тъй като надали ще лиши от наследници своя нов мъж – знае се, че той към момента няма деца.

 

Младата Веселка преди време трогна феновете на „ Фермата ” със ориста си на бедна селска многодетна майка. Още на 22 години, когато за пръв път влезе в риалитито, тя разказваше, че няма пари, само че има всичко, което й е нужно, с цел да е щастлива. Тогава живееше в троянското село Борима, дружно с трите си деца и втория брачен партньор, за който твърдеше, че е добър и я обича. След като завоюва риалитито за първи път и взе премията от 100 хиляди лв., се разведе и се реалокира с децата си в Троян. Там се срещнала с Велин, за който твърди, че й е посочил какво е да е обгрижвана и глезена, тъкмо когато се била отказала да търси щастието.

 

Той бил постоянен клиент в магазина за хранителни артикули, в който Веселка

била продавачка. Занимавал се с ремонт на коли. Изведнъж колата на фермерката почнала постоянно да се чупи, което било мотив за нови и нови срещи с забавния нов прочут. След като двамата се залюбили, положението на автомобила внезапно се подобрило и той спрял да се поврежда.

 

Предложението за брак пристигнало преди няколко месеца. Семейството било на посетители при кръстницата на риалити звездата. Влюбеният мъж паднал на колене пред многодетната майка в наличието на децата й. Попитал я дали ще се омъжи за него. Това бил един от най-щастливите моменти в живота й.

Инфо: Уикенд

Тагове: Веселка Маринова „ Фермата “ риалити сватба
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР