Веселина Стайкова разширява сферата на своите отговорности, поемайки управлението на

...
Веселина Стайкова разширява сферата на своите отговорности, поемайки управлението на
Коментари Харесай

Веселина Стайкова поема управлението на човешките ресурси на Монделийз Интернешънъл в България

Веселина Стайкова уголемява сферата на своите отговорности, поемайки ръководството на човешките запаси на Монделийз Интернешънъл в България. Тези отговорности включват комерсиалната организация - Монделийз България ЕООД, както и индустриалните единици на компанията - Монделийз Продъкшън (заводите в Казичене и гр. Своге). На новата си позиция тя ще дава отговор за стратегическото ръководство и развиване на човешкия капитал в българското поделение на Монделийз Интернешънъл, както и за одобряването на работодателската марка на компанията в страната. Промените са в действие от началото на 2024 година. 

Веселина има богат опит от над 18 години в региона на развиването и ръководството на човешките запаси, от които част са в бранша на " Бързооборотните артикули ". Присъединява се към екипа на Монделийз България през 2019 година като управител " Човешки запаси - Търговска функционалност ", след предишен опит в екипа на " Каменица " АД. През професионалната си кариера е заемала разнообразни позиции като Бизнес сътрудник " Човешки запаси - Търговска и поддържаща функционалности " и управител " Привличане на гении ". Тя също по този начин има скъп опит в бранш " Логистика ", била е част от стратегически партньорства и планове в разнообразни бизнес сфери.

Веселина е магистър по " Психология " от СУ " Св. Климент Охридски " и магистър " Управление на човешките запаси " в взаимна стратегия на Нов български университет и Open University. Член е на Българската асоциация за ръководство на хора.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР