Веселина Чилева грабна голямата награда във втория сезон на Hell’s

...
Веселина Чилева грабна голямата награда във втория сезон на Hell’s
Коментари Харесай

Чилева е големият победител в Hell’s Kitchen

Веселина Чилева сграбчи огромната премия във втория сезон на Hell’s Kitchen. Битката за победа беше „ кървава “, само че равностойна и най-хубавите измежду най-хубавите се изправиха един против различен с първите си авторски менюта, с тимове, които сами си избраха измежду някогашните участници в Кухнята на Ада, сами образоваха и управляваха с желязна ръка по време на последната вечерна резервация.

Краят на тримесечната конкуренция за купата Най-добър професионален готвач на 2019 година приключи с победа за Чилева, първата жена първенец в Кухнята на Ада.

„ Щастлив съм, че жена стигна до огромния край на Hell’s Kitchen. Малко дами съумяват да оцелеят в тази толкоз мъжка специалност, само че октоподът Чилева съумя “, сподели на финала началник Виктор Ангелов и добави „ Ти притежаваш изумителна мощ и храброст, готварски гений, голямо въображение, експериментатор си, имаш личен жанр и личен почерк. “

И Чилева и Никола, двамата кандидати за огромната премия от 100 хиляди лв. и контракт в екипа на началник Ангелов са безапелационно положителни готвачи, сподели той и беше безапелационен, че който и да избере за своя дясна ръка няма да сбърка. Но спечелилият може да бъде единствено един.

„ Този, който ще получи чека и ще стане част от моя екип би трябвало да има силата да трансформира света, да работи със заразяваща пристрастеност, да бъде извънреден управител, да въодушевява хората да го следват, да прекатурва визиите да съвременна кухня. И това е Чилева “.

С тези думи началник Виктор Ангелов избра първенецът във втория сезон на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир Hell’s Kitchen.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР