Веселин Василев e секретар на общинската организация на СДС-Варна. Той

...
Веселин Василев e секретар на общинската организация на СДС-Варна. Той
Коментари Харесай

Контрол и прозрачност безкомпромисно – това не достига в общината

Веселин Василев e секретар на общинската организация на СДС-Варна. Той е магистър по обществена администрация. Има зад тила си дълъг административен опит в разнообразни общински структури, състезателен активист с престиж в спортната общност. Веселин Василев е претендент за общински консултант от листата на СДС-Варна.

- Какви са главните политически послания на претендентите за общински съветници от листата на Съюз на демократичните сили?
- Преди четири години в изявление за Днес плюс поех задължения към варненци, че в случай че бъда определен за общински консултант, ще работя за избрани политики и съответни планове. За страдание 200 – 300 гласа не доближиха с цел да бъда третият представител на Съюз на демократичните сили в Общинския съвет. Но с помощта на нашите двама съветници, които като част от болшинството освен участваха интензивно във вземането на всички значими решения за огромните планове на Община Варна, а със своята експертиза бяха и главният мотор за тяхната реализация.
Съюз на демократичните сили е политическата партия, която има най огромната заслуга за това България през днешния ден да е член на Европейския съюз и НАТО. Сега, когато българинът към този момент може умерено да пътува, да работи, да почива където си пожелае, децата му да имат свободата да учат в влиятелни университети, отговорността на Съюза на демократичните сили става още по тежка. Защото от нас се чака да предложим решение на идната задача – повишение на виталният стандарт на българските жители. Европейски жители с европейски приходи! 
От тази позиция, присъединяване на Съюз на демократичните сили в ръководството и на национално и на локално равнище е гаранция, че пътят на развиване на България в посока независимост, народна власт и благоденствие на хората е необратим.
Листата на Съюз на демократичните сили – Варна е листа от експерти с потвърдена експертиза в разнообразни области. Но на първо място това са хора с престиж в обществото, потвърдили се през годините със своята почтенност и морал. 
- Какви са целите в управническата стратегия на съветниците от Съюз на демократичните сили?
- Основните цели на общинските съветници от Съюз на демократичните сили и в новият локален парламент ще бъдат подобряването на градската среда, стимулирането на локалната стопанска система и локалният бизнес, уравновесената политика във връзка с локалните налози и такси, опазване на здравето, обучение, обществен бранш, юношески действия и спорт.
Варненци правят оценка направеното до момента. Такъв огромен план, като бул. „ Левски ” не беше за поверие, че в миналото може да се реализира. Дългоочакваната синя зона проработи. Градът се развива, благоустроява се, има огромен инвеститорски интерес. Но хората, изключително в центъра, имат искания и то не без съображение за възстановяване на сметосъбирането, за неналичието на паркоместа, за чистотата на въздуха, за презастрояването и т. н 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР