Веселин Маринов отново е сам, след като окончателно прекрати отношения

...
Веселин Маринов отново е сам, след като окончателно прекрати отношения
Коментари Харесай

Бомба! Веско Маринов скъса с любовницата си

Веселин Маринов още веднъж е самичък, откакто дефинитивно приключи връзки с любовницата си Веселина Пеева.

Сервитьорката от Добрич, с която естрадният реализатор имаше бурна връзка през последните четири години, към този момент е затворена страница за него.

Певецът към момента се въздържа да дава обществено пояснения за раздялата, само че най-вероятно част от повода е и мощно накърненият му имидж, откогато е с напористата дама, написа " Телеграф ".



" Няма да влизам в пояснения, тъй като ще стане по-лошо. Не ме интересува какво се написа и се приказва ", с тези думи естрадният трубадур бе коментирал преди време, че има връзка с 42-годишната русокоска, която заряза двете си деца и татко им поради него.

Явно това, че е разрушил едно семейство, както не спря да се написа през последните години, е натежало в душата на Веско Маринов, който така и така не за първи път си пати от неверни любови.



Припомняме, че преди осем години изпълнителят на " Горчиво вино " се разведе с Цветанка Господинова, която пък предходната година пристана на изтъкнат политик и държавник от Благоевград.

Това е втори бракоразвод за Маринов след брака му с Мария Маринова, за която се знае, че допреди две години работеше като основен специалист в дирекция " Протокол " в администрацията на президента.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР