Веселин Маринов не е скъсал с гаджето си блондинката Веселина

...
Веселин Маринов не е скъсал с гаджето си блондинката Веселина
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Веселин Маринов излъга цяла България за раздялата си с Веселина Пеева! Заедно са, а тя деребейства в Добрич заради близостта си с певеца

Веселин Маринов не е скъсал с гаджето си русокоската Веселина Пеева, а е разиграл цирк пред очите на цяла България, разкри HotArena.

През последните 3-4 месеца самият артист и лица от компанията му продуцент Пайнер следено в избрани медии пускаха информации, че артиста е уединен, без жена до себе си и предан напълно на кариерата си. Този имидж усърдно беше стартиран изключително след гибелта на бащата на Маринов. За в никакъв случай от околните му не е загадка, че родителите му бяха изрично срещу връзката на сина им с Пеева, която е някогашна сервитьорка и майка зарязала децата си с цел да мърсува с потния трубадур. Нервите, които изживя татко му около тази скандална любовна спекулация най - евентуално са се отразили съдбовно на здравето му, разясняват не един и двама индивида от шоу бизнеса.

За това Веселина Маринов беше решил да смени обществената тактичност и да не се демонстрира на никое място с русокоската от Добрич. Дори отиде и самичък на отмора в Турция, с цел да повярват почитателите му, че е разкарал уруспията Пеева.

Истината обаче лъсна при започване на предишния месец. На 6 юни в уеб страницата pronewsdobrich.bg излиза обява със заглавие " Веселин Маринов с взривяващ концерт в Добрич ". Текстът е написан в жанр Работническо дело възхваляващ гения на артиста. Съвсем не инцидентно в материала попада следното изречение: " С песента „ Моето момиче ” той поздрави обичаната си Веселинка, която е от Добрич и беше в залата. "

Сайтът pronewsdobrich се списва от Станислава Кръстева, която е една от пиарките на ръководещата партия в Добрич. Публичен прочут факт е и че Веско Маринов е привързан с ГЕРБ, в това число и по бизнес линии.

Кръстева е отразила концерта му в Добрич и особено е подчертала за наличието на Веселина Пеева, тъй като има съответни аргументи за това. Блондинката се изживявала като кмет в сянка на града поради известното си гадже. Източници на HotArena от града разкриват, че някогашната сервитьорка и майка дезертьор безусловно деребейства из Добрич с името на Веско Маринов.

Не инцидентно на концерта му в града при започване на предишния месец тя демонстративно е довела в залата цялата си рода и тумбата се настанила на първия ред, с цел да видят всички хора какъв брой са " значими ".

HotArena научи, че Веселина Пеева толкоз се е самозабравила и е изгубила връзка с действителността, че даже е осъществила принуждение над дребния си наследник и това е документирано.

Очаквайте продължение! Шокиращи фрагменти на вилнеещата държанка на Веселин Маринов и още за лъжите на двамата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР