Веселин Марешки бе регистриран от Районна избирателна комисия във Варна

...
Веселин Марешки бе регистриран от Районна избирателна комисия във Варна
Коментари Харесай

Марешки бе регистриран за изборите, но под условие

Веселин Марешки бе регистриран от Районна изборна комисия във Варна като самостоятелен претендент за депутат в изборите планувани на 2 април 2023 година

Регистрацията е под изискване на неприключила инспекция на листата с подкрепящи го гласоподаватели, прецизират в решението си с вчерашна дата от РИК - Варна, написа " Морето ".

В решението се показва, че до крайният период за регистрация самостоятелни претенденти за народни представители в изборите планувани на 2 април 2023 година, в РИК - Варна не е постъпил Протокол от Търговски закон на Групово дело “ГРАО “, установяващ резултата от осъществена инспекция с отбелязване на правилен брой гласоподаватели, подкрепящи подписка в поддръжка на Веселин Найденов Марешки.

Инициативен комитет от 7 членове издигна водача на партия " Воля " Веселин Марешки за самостоятелен претендент за депутат.

Веселин Марешки беше народен представител в 44-ото Народно заседание и заместник-председател на Народното събрание. В изборите на 14 ноември 2021 година варненският предприемач бе претендент за президент. Заедно с претендентът за вицепрезидент Полина Цанкова-Христова събраха 1208 гласа, или 0,76% от гласовете на българите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР