Веселин Каменов Иванов на 40 години, а майка му е

...
Веселин Каменов Иванов на 40 години, а майка му е
Коментари Харесай

Едно българско семейство в голяма беда! Как да помогнем?

Веселин Каменов Иванов на 40 години, а майка му е Цвета Величкова Каменова на 82 години, живеят в гр. Монтана на ул. Болярска №14. И двамата имат незабавна потребност от помощ. Майката е на място от няколко седмици, а синът едвам се движи.

Веско е претърпял злополука преди няколко години вследствие, на която едвам остава жив, само че претърпява интервенции и унищожаване на вътрешности, някаква интервенция на черния дроб и всякакви други интервенции. Преди нова година положението на Веско се утежнява, хемоглобинът му пада на 50, в резултат на което той се обездвижва и по неотложност, му преливат три банки кръв, които ги дават негови другари. Веселин се нуждае от незабавно лекуване, само че има неизплатени здравни осигуровки, на стойност към 700лв. За да се стартира лекуване би трябвало първо те да се погасят и по-късно да се потърси експерт, който да предложи съответно лекуване за положението му.

Междувременно майка му с всеки ден гасне, изписана и тя от болница преди нова години безнадеждно. Веселин не може да се грижи за нея, защото той самия едвам се движи. Няма кой да смени памперса на бабата към този момент няколко дни. Помагали са им близки и съседи, само че за тях сега се желае непрекъсната грижа. Бабата поти не може да се храни. Освен всичко сега единствения приход за двамата е пенсията на бабата, която е малко над 300лв. Хората имат незабавна потребност от помощ. За Веселин да се платят осигуровките и да се потърси експерт да го лекува. За бабата човек, който да я обслужва! Имат потребност и от храна и дърва.

Това е, в резюме трагичната история на двамата. Лошото е, че всеки миг може да се случи най-лошото и с двамата!

Телефонният номер на Веселин е 0885 409958-гр.Монтана.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР