Весела Кюлева, вдовица на разстреляният през 2005 г. от наемни

...
Весела Кюлева, вдовица на разстреляният през 2005 г. от наемни
Коментари Харесай

Вдовицата на Кюлев прости изневерите на футболиста Мартин Станков

Весела Кюлева, вдовица на разстреляният през 2005 година от наемни убийци банкер Емил Кюлев, елементарни систематичните изневери на втория си брачен партньор – футболиста Мартин Станков и още веднъж заживя под един покрив с него, научи HotArena. Преди дни наследница №1 на милионите и бизнеса на Кюлев кумува дружно с ритнитопковеца на сватбата на тенисиста Сашо Лазов, който се ожени за дългогодишната си възлюбена Десислава Марковска на обилна сватбена гала в Пазарджик.

Поредната невярност на Бялото перо, както назовават Станков в спортните среди поради естествения бял перчем в прическата му, докара до раздялата му с Весела. Тя се изнесе с щерка си в Швейцария, където разполага с къща на Женевското езеро и стартира да приготвя документите за развода. Кюлева се погрижи да изхвърли погрешния си мъж и от компанията за лизинг на коли, която му повери да ръководи. Взе му дори поръчковото спортно „ Мазерати ” за 250 000 лв., което му подари за неговата 40-годишнина.

Запознати със фамилната драма разкриват, че Мартин Станков е съумял да си върне благоразположението на жена си Весела през последните месеци. Двамата се събрали още веднъж тази пролет и още веднъж живеят дружно. Казват, че футболиста и тогавашната секретарка на банкера се събрали в името на 11-годишната си щерка, която е ученичка в влиятелно учебно заведение в Женева, написа Уикенд.

Любовната история на Весела и Мартин е почтена за южноамерикански сапунен сериал, напомнят паметливи. Двамата поддържат връзка от края на 90-те години на предишния век, само че дълго време криеха интимните си връзки поради богатия титулярен ухажор на Весела – могъщия банкер Емил Кюлев, който до гибелта си контролираше ДЗИ банк, едноименото застрахователно сдружение, туристическия комплекс „ Ривиера ” и половината от хотелиерския план „ Супер Боровец ”

През 1998 година Емил Кюлев се разведе с жена си и се ожени за Весела, която му бе секретарка. Красавицата небрежно роди две деца на банкера, който има и друго дете – Александър, от първия си брак. Докато Емил Кюлев трупаше богаство и власт, младата му брачна половинка Весела въртеше незаконна обич с Мартин Станков, който по това време носеше екипа на „ Левски ”. Разправят, че Емил Кюлев научава напролет на 2003 година за  любовната спекулация на жена му Весела с Мартин Станков и взима незабавни ограничения. Банкерът моли тогавашния притежател на „ сините ” и собствен другар Майкъл Чорни да разкара футболиста надалеч от България. Така Бялото перо е продаден скоропостижно от „ Левски ” в Азербейджан, където гони топката за тима „ Хазар ” (Ленкоран).

Месеци след гибелта на Емил Кюлев, прогоненият в отдалечен Азербейджан Мартин Станков се завърна в България с изменен статут – като офицално гадже на Весела Кюлева. Младата баровка заплати 300 000 $ на азербейджанския тим на Бялото перо, с цел да бъде разтрогнат контракта му, спомнят си спортни публицисти. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР