Весела Апостолова е новият управляващ директор на творческите и комуникационни

...
Весела Апостолова е новият управляващ директор на творческите и комуникационни
Коментари Харесай

Весела Апостолова става управляващ директор на Publicis Groupe България

Весела Апостолова е новият ръководещ шеф на креативните и информационни организации на Publicis Groupe България, оповестиха оттова. Тя поема стратегическото ръководство и развиване на Saatchi & Saatchi, Leo Burnett, MSL, Brandworks, Publicis Groupe Digital, Red Lion, Publicis Dialo от началото на декември. И ще се регистрира непосредствено на Николай Неделчев, изпълнителен шеф на Publicis Groupe България.

Publicis Groupe е една от най-големите информационни групи в България и сплотява организациите Saatchi & Saatchi, Leo Burnett, Red Lion, MSL, Publicis Dialog, Brandworks, Publicis Groupe Digital, Zenith, Blue 449 и Starcom. Компанията действа под обединен бизнес модел и предлага на своите клиенти непрекъснат и централизиран достъп до инструментите на групата и опита на екипа, като дава персонализирани и самостоятелни решения.

" Новата роля на Весела като ръководещ шеф на информационните организации е разумна стъпка в новия обединен бизнес модел на компанията, който бе въведен в Publicis Groupe България преди две години. Благодарение на нейния богат бизнес опит и реализирани резултати в медийната промишленост, Весела ще помогне за затварянето на дистанцията сред креативните информационни и медийни бизнеси и по този начин ще затвърди нашия интегриран метод към клиентите. Уверен съм, че под нейното управление и тенденция, през 2019 година и отсега нататък, всички организации в Publicis Groupe ще не престават да дават решения на клиентите и за бизнеса, както и ще затвърдят нашите старания да бъдем квалифициран предстоящ сътрудник посредством маркетинг и цифрови трансформации ", декларира Николай Неделчев, изпълнителен шеф на Publicis Groupe България.

Весела Апостолова е част от Publicis Groupe България в продължение на над 15 години, като минава през разнообразни позиции в медийната организация Zenith, където дава отговор за ръководството на основните клиенти, бизнес развиването на организацията, както и съхраняването и личностното развиване на гения на екипите. През последните две години тя заема позицията на заместник-изпълнителен шеф на медийното звено на групата, включващо трите медийни марката - Zenith, Blue 449 и Starcom.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР