Версията, че Генчо е спечелил сезон 4 на Игри на

...
Версията, че Генчо е спечелил сезон 4 на Игри на
Коментари Харесай

Тази версия кой печели "Игри на волята" взриви интернета

Версията, че Генчо е спечелил сезон 4 на " Игри на волята ", е на път да взриви интернет пространството. Поводът да се заприказва за това преди края на излъчването в ТВ ефира на предаването стана Хелоуин празненство, което Гената провежда в дома си в Харманли в компанията на още няколко участници в рисковото риалити, измежду които Аспарух, Георги и Мирела.

Самият Генчо се премени за забавата с костюма си от Игрите. Не това обаче е значителното в тази ситуация, а че зад него се вижда признакът на " Непобедимите " - аленото им знаме, написа Телеграф.

Това предизвика незабавно вълна от въпроси към харманлийския земеделец в обществените мрежи по какъв начин се е озовало аджеба то в дома му и в случай че е просто подарък от продуцентите никой различен от племето ли не го е изискал за себе си. " Дано да е тъй като си спечелил ти! ", разяснява почитател на харманлията. Отговорът на Гената обаче е повече от сбит: " Може би е просто шанс, но на дали! ".

В същото време задоволявайки любознанието на феновете си в Instagram, Генчо подреди и дрийм отбора си в тазгодишното издание на Игрите.

Според него в звездното племе на най-подготвените участници място имат: най-близките му Аспарух и Георги от " Непобедимите ", Мани от разпадналото се племе на " Супер героите ", както и цели петима от " Безстрашните " - Валери, Фифо, Мирела, Рали и Михаела. " За мен не остана място, както и за други мощни играчи, но какво да се прави... ", пошегува се харманлията.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР