Вероятността за възникването на пожари се засилва, както на обществени

...
Вероятността за възникването на пожари се засилва, както на обществени
Коментари Харесай

С настъпването на празниците се повишава и рискът от пожари и свързаните с тях инциденти

Вероятността за възникването на пожари се ускорява, както на публични места, по този начин и в частни домове. Предпоставки за това са потреблението на разнообразни типове украси, прилагане на бенгалски огън, фойерверки, театрални и други пиротехнически произведения, работещи и оставени без контрол отоплителни и електрически уреди, в това число и електрически лампички и други коледни украси.

За да се избегнат трагични случаи, настъпили в резултат на пожари и запалвания, както случаи на засенчване на празничното въодушевление, 
 
У дома и на работното място:  не използвайте свещи и бенгалски огън за украси на елхите и помещенията; оставяйте без контрол работещи; електрически лампички и други сходни украси; не оставяйте без контрол работещи електрически и други отоплителни уреди; не допускайте деца да използват пиратки, римски свещи, ракети и други пиротехнически изделия; пазете близките хора и имуществото в църквите.

Бюлетинът от последното денонощие:

Снощи, в 17:48 ч., е получено известие за пожар в ел. табло на ул. „ Младост ” в  Габрово. Няма нанесени материални вреди. При очистване на произшествието са взели участие петима пожарникари от РСПБЗН – Габрово. По-късно вечерта се наложило гасенето на пластмасов резервоар за битови боклуци, намиращ се на ул. „ Гъмидолов ” в Габрово. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР