Вероятността решение за военна помощ на Украйна да бъде изпълнено

...
Вероятността решение за военна помощ на Украйна да бъде изпълнено
Коментари Харесай

Велизар Шаламанов: Мнозинството българи показаха, че не подкрепят Радев и служебния кабинет в позицията им за Украйна

" Вероятността решение за военна помощ на Украйна да бъде изпълнено от служебно държавно управление на президента или държавно управление с присъединяване на Българска социалистическа партия е доста, доста ниска, съвсем нула. Ако Демократична България и ГЕРБ са съществени в желанието си да върнат България в групата на свободните цивилизовани страни, се надявам да си дават сметка за това. Единствено мощно болшинство в Парламента, по този въпрос, което да упражнява на практика всекидневен надзор върху държавното управление, може да докара до резултат. "  

Това написа на страницата си във Facebook някогашният боен министър Велизар Шаламанов, а мотивът - Комисиите по външна политика и по защита утвърдиха поотделно двете оферти на ГЕРБ-СДС и на " Демократична България " за даване на военна помощ на Украйна.

" Това, което стана ясно през днешния ден е, че представителите на болшинството от българите не поддържат президента и служебното му държавно управление по най-важния въпрос през днешния ден в света - " военната поддръжка за Украйна и задълбочаваща се изолираност на Русия за преустановяване на съветската експанзия, посредством изтласкване на съветските войски от Украйна ". Представителите на болшинството българи (ГЕРБ, Политическа партия, Движение за права и свободи, ДБ) се придържат към цивилизационния избор от 1997 година и желаят да продължи смяната. Президентът, Българска социалистическа партия, Възраждане и в огромна степен Български напредък са срещу това развиване за сигурността и просперитета на България и в поддръжка на позицията на Кремъл. Следващите дни и седмици ще са доста значими за България и пътя и напред. Рано или късно се стига до подобен бинарен избор, нека не го разтеглив чак до 2026 - още 4 години. "
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР