Вероятността Фернандо Каранга да премине в Бешикташ отпадна окончателно и

...
Вероятността Фернандо Каранга да премине в Бешикташ отпадна окончателно и
Коментари Харесай

Бешикташ предпочете истинска звезда пред Каранга

Вероятността Фернандо Каранга да премине в Бешикташ отпадна дефинитивно и по този начин към този момент е 100% несъмнено, че бразилецът остава в ЦСКА и през пролетта. Турците изглеждаха най-сериозният претендент за подписа му, само че се стопираха на много по-голяма звезда от него.

Според изданията в южната ни съседка, до часове "суперорлите " ще се подсилят с нападател. И той ще бъде или някогашния футболист на отбора Демба Ба, или сънародника на Каранга Вагнер Лав.

Първоначално истанбулският гранд искаше да се укрепи с Ислам Слимани от Лестър, само че договарянията пропаднаха. И в този момент напъните са ориентирани напълно към Вагнер Лав, а договарянията с сегашния му отбор Аланияспор са завършили сполучливо.

Ако въпреки всичко нещо се провали при медицинските проби или при последните елементи към персоналните му условия, на "Исмет Инюню " се завръща сигурно Демба Ба. Така място за Каранга в тима не остава, макар че съгласно авторитетното издание "Футбол Арена ", бразилецът остава в проектите за селекция, само че и Ба, и Лав би трябвало да не бъдат привлечени.

Дори и при такова отрицателно развиване за турския първенец, всички старания ще бъдат ориентирани към голмайстора на Бенфика Жонас, тъй че отиването на звездата на ЦСКА в Истанбул граничи с химерата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР