Вероятността да има правителство след изборите е голяма. Това прогнозира

...
Вероятността да има правителство след изборите е голяма. Това прогнозира
Коментари Харесай

Свиленски от БСП потвърди: От Продължаваме промяната се опитваха да агитират и отделят наши хора

Вероятността да има държавно управление след изборите е огромна. Това предвижда Георги Свиленски от Българска социалистическа партия.

„ Мисля, че госпожа е покрай тези проценти. Ще кача и ще кажа - 85% ”, съобщи Свиленски. „ Ако не се разберем, видяхме какво може да се случи. Най-безотговорното за една страна и то през зимата, е за трети или четвърти път да пратиш гласоподавателите на избори ”, счита Свиленски.
 Кирил Петков е леко обезпокоен от вниманието на прокуратурата, Асен Василев се нервира от въпроси за двойното поданство Кирил Петков е леко обезпокоен от вниманието на прокуратурата, Асен Василев се нервира от въпроси за двойното поданство
Леко ме тормози, че Конституционният съд не пожела да ме изслуша персонално и че Специализираната прокуратура се задейства. Но не ме е стра...

Той добави, че сега диалози за бъдещи обединения не се водят. Дебати трябвало да се водят по други значими за страната тематики. „ Предстои 2022 година след 2 месеца. Кой ще направи бюджета? ”, попита Свиленски. Той отхвърли да разяснява името на възможен предстоящ министър председател.

„ Това ще стане ясно след сформирането на болшинство ”, сподели Свиленски. И добави, че от Българска социалистическа партия не биха работили като.

„ Казват - това ви е премиера, това са ви министрите, който желае да гласоподава, в случай че – не, отиваме на избори ”, разяснява Свиленски. „ Ако обединението е тройна или четворна, фигурата би трябвало да консенсусна. Каза още той. Относно фигурата на Кирил Петков, Свиленски сподели, че „ Продължаваме промяната ” имат възторг, който намира поддръжка в огромна част от жителите ”.

„ Ще забележим какъв ще е резултатът. Пожелавам им триумф ”, сподели Свиленски. И разяснява информациите, че хора от да се отделят от левицата и да преминат към Политическа партия. „ Това са обстоятелства. След нашите реакции те бяха понижени ”, сподели Свиленски. Отношенията с Румен Радев били положителни. „ Проблеми няма, вървим дружно в една посока - да спечелим и президентските и парламентарните избори. След това и господин Станишев, и всички в Българска социалистическа партия, които се тормозят от връзките ни, мисля, че ще бъдат успокоени ”, сподели Свиленски.
 Демократична България се е записала електронно и преди, само че без проблем " Демократична България " се е записала електронно и преди, само че без проблем
И на предходните два избора за Народно заседание през тази година " Демократична България " се записала с документи, подписани с електр...

Лидерът на социалистите Корнелия Нинова, която заяви, че, била по-добре, заяви Свиленски. Той разяснява и имунизационната акция. „ Докато е ниско равнището на имунизирани, мъчно ще бъдат одобрявани ограничавания. Няма по какъв начин с 20% имунизирани, да приемаш рестриктивни ограничения. Насила няма да стане. Трябва всички да поставим старания, с цел да покажем, че имунизациите са потребни ”, сподели още Свиленски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР